Haziran 2020 Haberleri

Falcao da sakatlandı! Galatasaray'da gol atacak kimse kalmadı

Galatasaray'da gol atacak kimse kalmadı Galatasaray'ın Gaziantep FK'yı ağırladığı maçta Radamel Falcao sakatlık yaşadı ve oyuna devam edemedi. Andone'nin sezonu kapatması ve Adem Büyük'ün 3 maç ceza alması sonrası Falcao'nun sakatlanmasıyla Galatasaray'ın kadrosunda sağlıklı forvet oyuncusu kalmadı.

Volkan Demirel Ozan Tufan ve Ferdi Kadıoğlu'na patladı

Volkan Demirel Ozan Tufan ve Ferdi Kadıoğlu'na patladı Süper Lig'de sıkıntılı günler geçiren Fenerbahçe'de kalecilik günlerinin ardından antrenörlüğe geçiş yapan Volkan Demirel, Kasımpaşa maçındaki kötü performansları nedeniyle Ozan Tufan ve Ferdi Kadıoğlu'na uyarıda bulundu.

Mert Hakan Yandaş adım adım Fenerbahçe'ye!

Mert Hakan Yandaş adım adım Fenerbahçe'ye! Fenerbahçe, yılın transferinde sona yaklaştı. Transferin gözdesi Mert Hakan Yandaş, Galatasaray'ın 500 bin Euro'luk ödediği imza parasını kabul etmedi. Bu flaş hamle ile birlikte başarılı oyuncu sarı-lacivertlilere bir adım daha yaklaştı.

Fatih Terim isyan etti! '2 namuslu adama düdük astırdılar'

Fatih Terim isyan etti! '2 namuslu adama düdük astırdılar' Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray, evinde Gaziantep FK ile 3-3 berabere kaldı. Kritik Başakşehir maçı öncesi puan kaybeden sarı kırmızılılarda Fatih Terim, hakem kararlarını eleştirdi.

Galatasaray 3 puanı son dakikada kaptırdı

Galatasaray 3 puanı son dakikada kaptırdı Galatasaray, Süper Lig'in 28. haftasında Gaziantep FK ile 3-3 berabere kaldı. Mücadelenin büyük kısmını 10 kişi oynamak zorunda kalan sarı-kırmzılılar, 3-2 önde girdiği duraklama dakikalarında penaltıdan yediği golle sahadan 1 puanla ayrıldı.

Konyaspor'a son dakika şoku

Konyaspor'a son dakika şoku Süper Lig'in 28. haftasında İttifak Holding Konyaspor ile Demir Grup Sivasspor 2-2 berabere kaldı. Konyaspor uzun süre 2-1 önde götürdüğü maçta Skuletic'in son dakikada attığı gole engel olamadı.

Fenerbahçe'nin deplasman kabusu devam ediyor

Fenerbahçe'nin deplasman kabusu devam ediyor Süper Lig'in 28. haftasında Kasımpaşa'ya konuk olan Fenerbahçe'nin deplasman kabusu devam ediyor. Fenerbahçe'yi 2-0 mağlup eden Kasımpaşa ise galibiyet serisini 4'e çıkardı.

TREND HABERLER
TREND HABERLER