Haziran 2020 Haberleri

Trezeguet ortalığı karıştırdı! Süper Lig'e geliyor

Trezeguet ortalığı karıştırdı! Süper Lig'e geliyor Yeni sezon transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, uzun süredir Galatasaray'ın da peşinde olduğu Trezeguet'yi kadrosuna katmak için çalışmalara başladı. Aston Villa'da forma giyen Mısırlı yıldız, Kartal'ın transfer listesinin ilk sırasında yer alıyor.

Fatih Terim'in yeni sezondaki yardımcısı Ayhan Akman olacak

İşte Fatih Terim'in yeni sezondaki yardımcısı! Hasan Şaş'ın görevinden ayrılmasıyla yardımcı antrenör arayışlarına başlayan Galatasaray, sürpriz bir ismi göreve getiriyor. Albert Riera, Selçuk İnan ve Johan Elmander'in yeni sezonda görev yapması beklenirken sarı-kırmızılar, Terim'in yardımcısı olarak Ayhan Akman'ı seçti.

Beşiktaş ile anlaşan Fabrice N'Sakala'nın alacağı ücret belli oldu

Beşiktaş ile anlaşan yıldız oyuncunun alacağı ücret belli oldu Alanyaspor ile sözleşmesi bitecek olan ve Beşiktaş ile büyük oranda anlaşmaya varan Fabrice N'Sakala'nın siyah-beyazlı ekipten alacağı maaş belli oldu.

Medipol Başakşehir Galatasaray maçının hakemi belli oldu

Medipol Başakşehir Galatasaray maçının hakemi belli oldu Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında şampiyonluk yarışını yakından ilgilendiren Medipol Başakşehir-Galatasaray maçında Ali Palabıyık düdük çalacak.

Caner Erkin yeni takımıyla anlaşma sağladı

Caner Erkin yeni takımıyla anlaşma sağladı 31 yaşındaki Caner Erkin, 4 yıl önce ayrıldığı Fenerbahçe'ye dönmeye hazırlanıyor. Menajerinin önümüzdeki sezon Beşiktaş'ta devam etmeyeceğini açıkladığı Caner, sarı- lacivertliler ile prensipte anlaştı.

Erol Bulut'tan Fenerbahçe sorusuna cevap!

Erol Bulut'tan Fenerbahçe sorusuna cevap! Alanyaspor'da teknik direktör Erol Bulut, Trabzonspor ile 2-2 berabere kaldıkları karşılaşmanın ardından önemli açıklamalarda bulundu. .

Trabzonspor'da Abdülkadir Ömür bir ilke imza attı

Abdülkadir Ömür bir ilke imza attı Trabzonspor'u Aytemiz Alanyaspor karşısında 6. dakikada öne geçiren genç futbolcu Abdülkadir Ömür, kariyerinde ilk kez Süper Lig'de üst üste iki maçta gol atmayı başardı.

TREND HABERLER
TREND HABERLER