Haziran 2020 Haberleri

Galatasaray'a Fernando Muslera müjdesi!

Galatasaray'a Fernando Muslera müjdesi! Galatasaray'ın Rize ile oynadığı maçta sağ ayağına aldığı darbe sonucu tibia ve fibula kemiklerinde kırık tespit edilen Fernando Muslera'nın iyileşme sürecinin 6 ay olması bekleniyor. Ancak Uruguaylı eldivenin daha önce idmanlara başlamayı ve Kasım ayında kaleyi devralmayı planladığı öğrenildi.

Sneijder Yolanthe'den ayrıldıktan sonra acı çektiğini itiraf etti

Sneijder'den Yolanthe itirafı! Otobiyografisi cumartesi günü satışa çıkacak Galatasaraylı eski futbolcu Wesley Sneijder'in kitabından bazı bölümler yayınlandı. Sneijder'in özellikle ayrılık yaşadığı eşi Yolanthe Cabau ile ilgili kendini suçladığı sözler dikkat çekti.

Olaylı maçın faturası kesildi! Başkanlar PFDK'ya sevk edildi

Olaylı maçın faturası kesildi! Başkanlar PFDK'ya sevk edildi TFF Hukuk Müşavirliği, Alanyaspor-Trabzonspor maçı sonrasında Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu ile Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu'nun da içinde bulunduğu 8 kişiyi sportmenliğe aykırı hareket ve açıklamaları nedeniyle tedbirli olarak PFDK'ya sevk etti.

Beşiktaş'ta kırmızı alarm! 2 futbolcuda koronavirüs çıktı

Beşiktaş'ta kırmızı alarm! 2 futbolcuda koronavirüs çıktı Beşiktaş'ta ligde oynanacak Konyaspor maçı öncesi koronavirüs alarmı verildi. Siyah beyazlı ekipte 24 Haziran Çarşamba günü yapılan koronavirüs testinin neticesinde 2 futbolcunun virüse yakalandığı tespit edildi.

Fenerbahçe Sinan Gümüş için düğmeye bastı

Fenerbahçe Sinan Gümüş için düğmeye bastı Süper Lig'de arka arkaya puan kayıpları yaşayan Fenerbahçe, Fraport-TAV Antalyaspor formasıyla yıldızı parlayan ve bonservisi Genoa'da bulunan Galatasaray'ın eski oyuncusu Sinan Gümüş'ün transferi için harekete geçti.

Fenerbahçe Obradovic'ten sonra yeni hocasını buldu

Fenerbahçe Obradovic'ten sonra yeni hocasını buldu 7 sezonluk Zeljko Obradovic dönemi sona eren Fenerbahçe Beko'da koç arayışları hız kazandı. Yerli antrenörlerle görüşme halinde olan sarı-lacivertliler, esas hedefini Sarunas Jasikevicius olarak belirledi.

Fernandao'ya Süper Lig'den sürpriz talip!

Fernandao'ya Süper Lig'den sürpriz talip! Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Brezilyalı golcü Fernandao'nun Başakşehir'in radarına girdiği ve sezon sonunda İstanbul kulübünün yolunu tutabileceği iddia edildi.

TREND HABERLER
TREND HABERLER