Haziran 2020 Haberleri

Trabzonspor Ankaragücü'ne takıldı

Trabzonspor Ankaragücü'ne takıldı Süper Lig'in 29. haftasında Trabzonspor, evinde MKE Ankaragücü ile 1-1 berabere kalarak şampiyonluk yarışında yara aldı.

TFF'ye müjde! FIFA destek paketini açıkladı

TFF'ye müjde! FIFA destek paketini açıkladı FIFA, koronavirüs salgınının federasyonlar üzerindeki ekonomik etkilerini hafifletmek amacıyla 1,5 milyar dolarlık destek paketi açıkladı.

Felipe Melo çay içerken videosunu paylaştı

Felipe Melo çay içerken videosunu paylaştı Galatasaray'ın eski futbolcusu Felipe Melo, sosyal medyada çay içerken videosunu paylaştı ve sarı kırmızılıların 2. Başkanı Abdürrahim Albayrak'a "Bu bitti, çok iyi kardeşim" diyerek mesaj gönderdi.

Mert Hakan Yandaş Galatasaraylıları kızdırdı

Mert Hakan Yandaş Galatasaraylıları kızdırdı Demir Grup Sivasspor'da bu sezon oynadığı futbolla dikkatleri üzerine çeken başarılı orta saha oyuncusu Mert Hakan Yandaş (25), öncelikle kulübünün başarılarına katkı sağlamak istediğini sezon başından beri söylerken şimdilerde Fenerbahçe ile prensipte anlaşmasına rağmen takımı için efor sarf etmeye devam ediyor.

Rıdvan Dilmen Caner Erkin'in gideceği takımı açıkladı

Rıdvan Dilmen Caner Erkin'in gideceği takımı açıkladı Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, NTV'de yayınlanan %100 Futbol programında Beşiktaş ile yollarını ayırmaya hazırlanan Caner Erkin ile ilgili açıklamalarda bulundu. Dilmen, milli futbolcunun muhtemelen Fenerbahçe'ye transfer olacağını söyledi.

Fatih Terim'den çok konuşulacak Başakşehir kadrosu

Fatih Terim'den çok konuşulacak Başakşehir kadrosu Süper Lig'de Başakşehir ile karşılaşacak olan ve eksiklerle boğuşan Galatasaray'da Teknik Direktör Fatih Terim, 4 futbolcusunu kendi mevkisinin dışında oynatacak.

Kartal Burak Yılmaz ile uçuşa geçti

Kartal Burak Yılmaz ile uçuşa geçti Antalyaspor yenilgisi sonrası Denizlispor karşısında farklı kazanan Beşiktaş, Süper Lig'in 29. haftasında sahasında Konyaspor’u ağırladı. Karşılaşmanın sonucu 3-0 Beşiktaş'ın galibiyetiyle sonuçlandı.

TREND HABERLER
TREND HABERLER