Haziran 2020 Haberleri

Belhanda'nın yerine Fenerbahçeli yıldız geliyor

Belhanda'nın yerine Fenerbahçeli yıldız geliyor Suudi Arabistan kulübü Al Nassr'dan ayrılması gündeme gelen eski Fenerbahçeli Giuliano ile Galatasaray ilgileniyor. Sarı kırmızılılar, Brezilyalı futbolcunun transferi için Younes Belhanda'yı takasta kullanmayı düşünüyor.

Sabri Sarıoğlu ticarete atıldı! İlk satışını Beşiktaşlı isme yaptı

Sabri Sarıoğlu ticarete atıldı! İlk satışını Beşiktaşlı isme yaptı Futbolu bıraktıktan sonra birçok sektörde şansını deneyen eski Galatasaraylı Sabri Sarıoğlu, Bebek'te gözlük mağazası açtı. Sabri'nin mağazasına uğrayan Beşiktaş'ın Hırvat yıldızı Domagoj Vida, 5 bin lira değerinde güneş gözlüğü satın aldı.

Ozan Tufan paylaştı! Görenler şaşkına döndü

Ozan Tufan paylaştı! Görenler şaşkına döndü Süper Lig'in 29. haftasında Yeni Malatyaspor ile karşılaşan Fenerbahçe'de milli futbolcu Ozan Tufan, uzatma dakikalarda attığı 2 golle takımına 3 puanı getiren isim oldu.

Arda Turan için Barcelona defteri kapandı

Arda Turan için Barcelona defteri kapandı 2015 yılında Atletico Madrid'den Barcelona'ya 34 milyon euro'ya transfer olan Arda Turan'ın Katalan ekibiyle olan sözleşmesi 30 Haziran itibarı ile sona erdi.

Ahmet Nur Çebi'den iş insanlarına çağrı!

Ahmet Nur Çebi'den iş insanlarına çağrı! Siyah-beyazlıların başkanı Ahmet Nur Çebi, Beşiktaş Dergisi'nin temmuz sayısında camiaya ve taraftarlara seslendi.

Emre Belözoğlu'nun neden ağladığı ortaya çıktı

Emre Belözoğlu'nun neden ağladığı ortaya çıktı Lig ve kupada arka arkaya gelen kötü sonuçlardan sonra Yeni Malatya karşısında uzatmalarda kritik bir galibiyet alan Fenerbahçe'de, Emre Belözoğlu'nun gözyaşları gündem oldu.

Mahmut Aleksic ve Visca cezalı duruma düştü

Medipol Başakşehir'de 3 isim cezalı duruma düştü Medipol Başakşehir’in sahasında Galatasaray ile 1-1 berabere kaldığı maçta sarı kart gören turuncu-lacivertli futbolcular Mahmut Tekdemir ve Aleksic’in yanı sıra kırmızı kart ile oyundan atılan Visca, önümüzdeki hafta deplasmanda oynanacak Antalyaspor müsabakasında cezalı duruma düştü.

TREND HABERLER
TREND HABERLER