Kasım 2020 Haberleri

Ahmet Çakar'dan şok sözler! 'Galatasaray'a gelen Ali Koç gibi olamaz'

"Ali Koç gibi olamaz!" Sabah gazetesinde spor yazıları kaleme alan Ahmet Çakar, Türk futbolunun gidişatı ile ilgili bir yazı kaleme aldı. Ahmet Çakar yazısında Türk futbolunu değerlendirdi.

Tarihi karar için geri sayım! Hükmen mağlubiyet...

Tarihi karar için geri sayım! Hükmen mağlubiyet... Türk futbolunda gündem 'hükmen mağlubiyet' oldu. Dünyada hızla yayılan koronavirüs salgını nedeniyle sahaya çıkaracak futbolcu bulamayan Süper Lig ekipleri için hükmen mağlubiyet olasılıkları konuşuluyor.

Fenerbahçe'de vaka sayısı 18 oldu!

Fenerbahçe'de vaka sayısı 18 oldu! Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı koronavirüs ile mücadele ediyor. Tam 18 vaka olduğu ortaya çıktı. Son olarak test yaptıran 2 oyuncu ve 1 personelin yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testinin pozitif çıktığı bilgisine ulaşıldı.

Vida'nın testi pozitif çıktı! TFF düğmeye bastı

Vida'nın testi pozitif çıktı! TFF düğmeye bastı A Milli Takım'da koronavirüs alarmı! Türkiye - Hırvatistan maçının ardından Vida'nın koronavirüs test sonucunun pozitif çıkmasının ardından TFF düğmeye bastı. Her oyuncu koronavirüs testi yaptırdı.

Emre Belözoğlu koronavirüs geçirdiğini itiraf etti

Emre Belözoğlu'ndan koronavirüs itirafı Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç tarafından sportif direktörlük görevine getirilen Emre Belözoğlu koronavirüs ile ilgili itirafta bulundu.

Galatasaray'da olağanüstü seçimin tarihi ve yeri belli oldu

İşte kritik seçimin tarihi ve gerçekleşeceği nokta! Galatasaray Kulübü'nün resmi internet sitesinde olağanüstü seçimin tarihi ve yeri ile ilgili açıklama yayınlandı. İşte kritik seçimin tarihi ve gerçekleşeceği nokta!

Beşiktaş karantina süresinin değişmesini talep etti

Beşiktaş'tan 'karantina süresi' talebi! Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, takımda 8 futbolcunun koronavirüs testinin pozitif çıkmasının ardından TFF'ye biri talepte bulundu. Ahmet Nur Çebi karantina süresinin değişmesini talep etti.

TREND HABERLER
TREND HABERLER