Kasım 2020 Haberleri

Yılmaz Vural'ın sağlık durumu nasıl oldu?

Yılmaz Vural'ın sağlık durumu nasıl oldu? İkinci kez koronavirüse yakalanan Yılmaz Vural yoğun bakıma kaldırıldı. Peki şuanda Yılmaz Vural'ın sağlık durumu nasıl oldu? Yılmaz Vural'ın ailesi tarafından konu ile ilgili açıklama yapıldı.

Fenerbahçe'den Galatasaray'a transfer çalımı

Fenerbahçe'den Galatasaray'a transfer çalımı Süper Lig'in bu sezon şampiyonluk yarışında iddialı bir çıkış yakalayan Fenerbahçe'de sürpriz gelişmeler yaşanıyor.

Fenerbahçe'den Tugay Kaan Numanoğlu açıklaması!

Fenerbahçe'den Tugay Kaan Numanoğlu açıklaması! Fenerbahçe Kulübü haftasonu karşılaşacakları Beşiktaş derbisinin hakemi Tugay Kaan Numanoğlu ile ilgili zorunlu bir açıklama yaptı. Tugay Kaan Numanoğlu ile ilgili ortaya atılan iddiaların hayal ürünü olduğu ifade edildi.

A Milli Takım FIFA sıralamasında yükselişe geçti

A Milli Takım FIFA sıralamasında yükselişe geçti Uluslar Ligi B grubundan C grubuna düşen A Milli Takımımız, FIFA sıralamasında yükselişe geçti. FIFA'nın internet sitesinde yayınladığı puan tablosunda 1487 puanla A Milli Takımımız bir basamak daha üste çıktı.

Trabzonspor genel kurul toplantısını erteledi

Trabzonspor'dan erteleme kararı! Trabzonspor, artan koronavirüs salgını nedeniyle genel kurul toplantısını erteleme kararı aldı. Yeni tarihin 28 Şubat 2021'den sonra belli olacağı kaydedildi.

Maradona hayatını kaybetti dünya böyle veda etti!

Dünya Maradona'ya böyle veda etti! Tüm dünyada adını futbolseverlerin kalbine yazan Arjantin'in efsane ismi Diego Armando Maradona hayatını kaybetti. Maradona'nın kalp krizi nedeniyle hayatını kaybetmesi, dünya medyasında deprem etkisi yarattı.

Erol Bulut'tan Beşiktaş maçı açıklaması

Erol Bulut'tan Beşiktaş maçı açıklaması Fenerbahçe teknik direktörü Erol Bulut haftasonu karşılaşacakları Beşiktaş derbisi ile ilgili açıklamalar yaptı.

TREND HABERLER
TREND HABERLER