Kasım 2020 Haberleri

Fenerbahçe'de Serdar Aziz şoku!

Fenerbahçe'de Serdar Aziz şoku! Süper Lig'de bu sezon şampiyonluk yarışında büyük bir iddia sahibi olan Fenerbahçe'ye bir kötü haber daha geldi. Gökhan Gönül'den sonra sarı lacivertli takımda Serdar Aziz de sakatlandı.

Mustafa Cengiz'den adaylık açıklaması

Mustafa Cengiz'den çok konuşulacak sözler! Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz çok konuşulacak açıklamalar yaptı. Olağanüstü seçimli genel kurulda başkan adayı olup olmayacağıyla ilgili henüz bir karar vermediğini açıkladı. Ayrıca Mustafa Cengiz yeniden aday olma konusunda henüz bir karar vermediğini ifade etti.

Ersun Yanal resmen Antalyaspor'da! Resmi açıklama geldi

Ersun Yanal resmen Antalyaspor'da! Antalyaspor'da Tamer Tuna ile yolların ayrılmasının ardından teknik direktör olarak Ersun Yanal ile görüşmeler yapıldı. Bu görüşmeler neticesinde Ersun Yanal, Antalyaspor ile anlaştı. Antalyaspor Kulübü de bu anlaşmayı resmen duyurdu.

Boyu 2 metre olan dev futbolcular!

Boyu 2 metre olan dev futbolcular! Futbol dünyasında boyları ile damga vurmuş futbolcular bu galeride

Galatasaray'dan flaş erken seçim kararı!

Galatasaray'dan flaş erken seçim kararı! Galatasaray Kulübü seçimle ilgili flaş bir karara imza attı. Yönetim kurulu oy birliğiyle 19-26 Aralık 2020 tarihinde erken seçim yapılacak. Bu kararın ardından yeni adayların da ismi duyulmaya başladı.

Başakşehir'den Fenerbahçe'ye transfer şoku!

Başakşehir'den Fenerbahçe'ye transfer şoku! Geçen sezonun şampiyonu Medipol Başakşehir'den bu sezon sergilediği performans ile şampiyonluk yolunda en büyük favori olan Fenerbahçe'ye kötü haber geldi. İnanılmaz takas gerçekleşmeye çok yakınken iptal oldu.

Abdullah Avcı Trabzonspor'u mest etti

Trabzonspor'a Abdullah Avcı reçetesi Trabzonspor'un Eddie Newton ile yollarını ayırmasının ardından teknik direktörlük görevine Abdullah Avcı getirildi. Abdullah Avcı'nın bordo mavili takım için projeleri yönetimi mest etti.

TREND HABERLER
TREND HABERLER