TRABZONSPOR

Abdullah Avcı Trabzonspor'u mest etti

Trabzonspor'un Eddie Newton ile yollarını ayırmasının ardından teknik direktörlük görevine Abdullah Avcı getirildi. Abdullah Avcı'nın bordo mavili takım için projeleri yönetimi mest etti.

Abdullah Avcı Trabzonspor'u mest etti

Bordo mavili yönetim teknik direktör Eddie Newton ile yollarını ayırdı. Bu ayrılığın ardından Trabzonspor'da yeni teknik direktör Abdullah Avcı oldu.

Abdullah Avcı'nın yeni teknik direktör olmasının ardından Trabzonspor'da neler değişecek herkes tarafından merak ediliyordu. Yönetim ile Abdullah Avcı arasında görüşmeler gerçekleşti. Bu görüşmelerin perde arkasına ulaşıldı. Tecrübeli hocanın, özellikle sistemiyle alakalı oldukça kapsamlı bir sunum hazırladığı gelen bilgiler arasında yer alıyor.

İşte Abdullah Avcı'nın Trabzonspor'da izleyeceği yol;

Dev Kulüplerin İzinde Bir Trabzonspor

Geçmiş dönemlerde Barcelona, Real Madrid ve Manchester City gibi dünya kulüplerine yardımcılarını gönderen Abdullah Avcı, tıpkı o kulüpler gibi yol izlemeyi hedeflemişti. Trabzonspor'da da aynı yöntemi uygulayacak.

Fiziksel Performans Merkezi

Abdullah Avcı, Başakşehir'de 'Oyuncu Performans Laboratuvarı' kurmuştu. Alanında uzman 10 kişi, hangi oyuncuya, hangi konuda ne kadar yükleme yapılacağını belirliyordu. Her oyuncu sakatlık risklerine göre bireysel antrenman programlarıyla çalışıyordu. Böylece hemen hemen herkes performansını yukarıya çekiyor ve sakatlık problemleri en aza iniyordu. Sezon başında Trabzonspor da 'Fiziksel Performans Merkezi' kurmuş, İngiltere'den uzmanları getirtmişti. Avcı bu sistemi Trabzonspor'da geliştirecek.

Altyapı Olmazsa Olmaz

Tecrübeli hoca, Trabzonspor altyapısındaki oyuncuların durumunu da yakından takip edecek. Kulübün felsefesine uygun çalışacak olan Abdullah Avcı, yetenekli ve yeterli isimlerin A takıma kısa sürede entegre edilmesiyle ilgili de çalışmalar yapacak.

Her Sezon Yarışan Trabzonspor

Planını, sistemini, çalışma disiplinini ve anlayışını yönetime bu sunumla anlatan ve ifadelerinin büyük bir beğeni topladığı öğrenilen Abdullah Avcı her sezon şampiyonluk yarışında olacak bir Trabzonspor oluşturmak için kolları çoktan sıvadı. Başarılı hoca Bordo-Mavili takımda bugün tüm bu hedeflerini gerçeğe dönüştürebilmek için çalışmalara başlayacak.

TREND HABERLER
Yorumlar 1 yorum
TREND HABERLER