GALATASARAY

Mustafa Cengiz'den adaylık açıklaması

Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz çok konuşulacak açıklamalar yaptı. Olağanüstü seçimli genel kurulda başkan adayı olup olmayacağıyla ilgili henüz bir karar vermediğini açıkladı. Ayrıca Mustafa Cengiz yeniden aday olma konusunda henüz bir karar vermediğini ifade etti.

Mustafa Cengiz'den adaylık açıklaması

Sarı kırmızılı kulübün başkanı Mustafa Cengiz olağanüstü seçimli genel kurulda başkan adayı olup olmayacağıyla ilgili henüz bir karar vermediğini söyledi. Mustafa Cengiz, Kulüpler Birliği Vakfının toplantısından sonra basın mensuplarına açıklamalar yaptı.

İşte Mustafa Cengiz'in açıklamaları;

Yönetim Kurulu olarak 19-26 Aralık'ta seçime gitme kararı almalarıyla ilgili Mustafa Cengiz "Biz tabii ki basın toplantısı yapıp belgeleri verecektik. Bayağı uğraştık. İstanbul'dan sonra Ankara'ya gitti konu. Ankara inceledi. Geniş katılımlı toplantılara izin verilemeyeceği bize resmen bildirildi. Fakat çok enteresan buna bile inanmayanlar oldu. Denetleme kuruluyla ilgili de görevde olup olmadığını sorduk. Bununla ilgili de mahkeme sürecinin beklenmesi gerektiği yönünde bize resmi olarak yazılı cevap geldi. Yani denetleme kurulu görevdedir. Fakat biliyorsunuz divanımızda denetleme kurulu raporu bile okunmayarak çok büyük bir tüzük ihlali yapıldı. Biz gelinen süreçte bu ibra tuzaklarından bıktık" şeklinde açıklamalarda bulundu.

"Verilmiş bir karar henüz yok!"

Sarı kırmızılı kulübe yeniden aday olup olmayacağı ile ilgili soruya ise Mustafa Cengiz "Aday olup olmayacağım konusunda şunu söyleyeyim. 7 Mayıs'tan bugüne kadar bu tip resmi ortamlarda hiç bana sağlığımı soran olmadı. 'Durumunuz nedir?' diye soran olmadı. Serzeniş için söylemiyorum, gayet doğal. Hastaysan zaten ne işin var burada. Sen hizmet edeceksen sağlıklı olacaksın. Şu anda sürecim iyi ilerliyor fakat senedin vadesi ne zaman gelir hiç kimse belirleyemez. Ben elimden geldiğince bir aşk için, gönül verdiğimiz bir şey için çalışıyorum. Bu dışarıdan baktığınızda saçma geliyor. Benim bu saatten sonra ne mücadele edecek halim var ne siyasete girecek halim var ne de ticari olarak bunu değerlendirecek durumum var. Ben zaten mülkiyeliyim. Mesleğim yöneticilik. Mümkün olduğu kadar en iyi şekilde yönetmeye çalışıyorum. Şu anda verilmiş bir kararım yok. Aileme ve doktorlara bakarsanız geçmiş ibrasızlıktan beri bırakmamı istiyorlar. Fakat biz bir aşkın peşindeyiz" ifadeleriyle cevap verdi.

Ayrıca Mustafa Cengiz "Hepsi değerli insanlar, hepsi Galatasaraylı. Daha da olmasını isteriz. Çünkü hareket bir yandan aksiyondur. Orada bir dinamizm olduğunu gösterir. İnşallah belirttiğimiz tarihlerde en geç 26 Aralık'ta öncelikle seçim istiyoruz, çünkü bizim ibrasızlığa rağmen görevden gitmememiz için direndiğimizi sanan bir kesim var. 'Buyrun.' diyoruz. Hep beraber yarışın. Er meydanını açıyoruz" ifadelerini kullandı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER