BASKETBOL

Fenerbahçe'de vaka sayısı 18 oldu!

Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı koronavirüs ile mücadele ediyor. Tam 18 vaka olduğu ortaya çıktı. Son olarak test yaptıran 2 oyuncu ve 1 personelin yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testinin pozitif çıktığı bilgisine ulaşıldı.

Fenerbahçe'de vaka sayısı 18 oldu!

Sarı lacivertliler koronavirüs ile mücadeleye devam ediyor. Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı'nda 14 oyuncu 4 de teknik ekip personelinin koronavirüs (Kovid 19) test sonucunun pozitif çıktığı öğrenildi.

Fenerbahçe Kulübü kötü haberi şu şekilde paylaştı:

"Kulübümüz, daha önce yaptığı açıklama ile Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımımızdan 4 oyuncumuz ve 1 teknik ekip personelimizin test sonuçlarının pozitif olduğunu kamuoyuna duyurmuştu.

Yeni test sonuçlarına göre A Takımımızdan 2 oyuncumuz ile 1 idari personelimizin daha test sonuçlarının pozitif olduğu netleşmiştir. Fenerbahçe Gelişim Takımımıza yapılan tanı testi sonuçlarına göre de; Gelişim Takımımızdan 8 oyuncumuz ile 2 teknik ve idari ekip personelimizin test sonuçlarının pozitif olduğu tespit edilmiştir. Toplamda pozitif tanısı alan 14 oyuncumuz ile 4 teknik ve idari ekip personelimiz ev izolasyonuna alınarak tedavilerine başlanmıştır.

Konu hakkında gelişme oldukça tekrar kamuoyuna bilgilendirme yapılacaktır."

Yorumlar