SPOR MEDYASI

Ahmet Çakar'dan şok sözler! 'Galatasaray'a gelen Ali Koç gibi olamaz'

Sabah gazetesinde spor yazıları kaleme alan Ahmet Çakar, Türk futbolunun gidişatı ile ilgili bir yazı kaleme aldı. Ahmet Çakar yazısında Türk futbolunu değerlendirdi.

Ahmet Çakar'dan şok sözler! 'Galatasaray'a gelen Ali Koç gibi olamaz' - Sayfa 1

Sabah gazetesinde Türk futboluna yönelik değerlendirmelerde bulunan Ahmet Çakar, Galatasaray'da başkan değişikliğinden, Trabzonspor'a dört büyüklerin gidişatı ile ilgili önemli ifadeler içeren bir yazı kaleme aldı.

Ahmet Çakar, Mustafa Cengiz'den sonra gelecek başkan ile ilgili şu ifadeleri kullandı:

"Galatasaray'da Başkan Mustafa Cengiz seçim hamlesi yaptı. Başkan henüz adaylığını açıklamadı. Bu arada dün bir gelişme yaşandı ve Mart 2019'daki Genel Kurul'da idari açıdan ibra edilmeyen Cengiz yönetimi için mahkeme idari ibrasızlığı kaldırdı. Galatasaray'da bizi neler bekliyor?

Ahmet Çakar'dan şok sözler! 'Galatasaray'a gelen Ali Koç gibi olamaz' - Sayfa 2

Bu şu demektir, Mustafa Cengiz ve ekibi tekrar aday olabilecekler. Fakat o kadar büyük problemler var ki! İlki, Koronavirüs salgınından dolayı devlet aralık ayındaki seçime izin verecek mi? Bence vermeyecek. Diyelim ki izin aldılar, Mustafa Cengiz tekrar aday olabilecek mi? Sağlığı iyi değil ve bu durum da beni çok üzüyor. Aportta çok farklı insanlar bekliyor. Dursun Özbek belki küllerinden yeniden doğmak isteyecek. Bir kısım liseli hokkabazlar mutlaka faaliyettedir.

Ahmet Çakar'dan şok sözler! 'Galatasaray'a gelen Ali Koç gibi olamaz' - Sayfa 3

Ahmet Çakar yazısının devamında Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile ilgili "Kim gelirse gelsin Galatasaray yönetimi asla Ali Koç yönetimi gibi güçlü olamayacak" ifadelerini kullandı.

Ahmet Çakar'dan şok sözler! 'Galatasaray'a gelen Ali Koç gibi olamaz' - Sayfa 4

Trabzonspor'un Abdullah Avcı ile anlaşmasını ise Ahmet Çakar "Abdullah Avcı hata üstüne hata yapıyor. Kendisini severim, öyle bir zamanda Medipol Başakşehir'den ayrılıp Beşiktaş'a gitti ki hem onun servetini şimdiki teknik direktör Okan Buruk yedi hem de Beşiktaş'ta ağır bir başarısızlık yaşadı. Trabzonspor mevcut kadrosuyla ne yapabilir? Şampiyon olamaz. Üstelik Trabzonspor çok kozmopolit, zor bir yer. Art arda alınacak bazı başarısızlıklar sonucu şehirde Avcı'ya karşı anormal bir reaksiyon gelişecek. Bir Şenol hoca gibi kredisi asla yok" cümleleriyle yorumladı.