BEŞİKTAŞ

Beşiktaş karantina süresinin değişmesini talep etti

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, takımda 8 futbolcunun koronavirüs testinin pozitif çıkmasının ardından TFF'ye biri talepte bulundu. Ahmet Nur Çebi karantina süresinin değişmesini talep etti.

Beşiktaş karantina süresinin değişmesini talep etti

Koronavirüs tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de her alanı etkilemeye devam ediyor. Spor dünyasında koronavirüse yakalanan futbolcular nedeniyle kadrolarda ciddi değişiklikler yaşanıyor.

Beşiktaş Kulübü koronavirüse yakalanan 8 futbolcusu nedeniyle kadrosunda ciddi kayıplar yaşıyor. Siyah beyazlı kulübün başkanı Ahmet Nur Çebi bu durumla ilgili TFF'ye bir talepte bulundu.

Ahmet Nur Çebi TFF'den karantina süresinin değişmesini talep etti. Sağlık Bakanlığı'nın öngördüğü sürenin 10 gün olduğunu, TFF'nin de buna uygun kurallar getirmesi gerektiğine değindi. Aksi takdirde futbol adına büyük kayıplar yaşanacağına dikkat çeken Ahmet Nur Çebi, bu gidişat böyle olursa ligin bitmeyeceğini dile getirdi.

Siyah beyazlılarda oyuncuların durumu ise şöyle;

Sakatlığının ardından fizyoterapist eşliğinde çalışan Gökhan Töre ile takımla idmanlara çıkmaya başlayan N'Koudou  hazır hale gelmezse Başakşehir maçına 2'si kaleci 3'ü altyapı oyuncusu olmak üzere 16 futbolcuyla çıkacak.

Kulüpler Birliği toplantısında Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir'e çağrıda bulunan Ahmet Nur Çebi "Sağlık Bakanlığı'nın uygulaması 10 gün, bizim de bu uygulamaya geçmemiz lazım. Çünkü bu sayılar artarak devam ederse maçlar oynanmaz ve ligler bitmez" dedi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER