Ekim 2020 Haberleri

Ozan Korkut seçim vaadini açıkladı! 'Fatih Terim'e daha fazla yetki'

'Fatih Terim'e daha fazla yetki verilmeli!' Önceki seçimlerde Galatasaray Kulüp Başkanlığı'na aday olan Ozan Korkut yeni seçime de aday oldu. Ozan Korkut seçim vaadinde bulundu. Ozan Korkut'un seçim vaadinde Fatih Terim'e daha fazla yetki verileceği yer aldı.

Mehmet Ekici'nin yeni adresi belli oldu

Mehmet Ekici'nin yeni adresi belli oldu Fenerbahçe'de teknik direktör Erol Bulut'un kadroda düşünmediği ve sarı lacivertli takımdan gönderilen Mehmet Ekici'nin yeni adresi belli oldu. Mehmet Ekici'nin Rusya ile görüşmelere başladığı öne sürüldü.

Hıncal Uluç Fenerbahçe'yi şampiyon ilan etti

'Bu sezonun şampiyonu Fenerbahçe!' Süper Lig'in ilk haftalarını yorumlayan Sabah Gazetesi yazarı Hıncal Uluç, spor gündemine dair önemli açıklamalarda bulundu. Hıncal Uluç, Fenerbahçe'nin şampiyon olmasını istedi.

Hıncal Uluç'tan flaş yorum! 'Fatih Terim ve Sergen Yalçın gönderilmeli'

'Fatih Terim ve Sergen Yalçın gönderilmeli!' Süper Lig gündemini A Spor'da değerlendiren Hıncal Uluç, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ve Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın ile ilgili gündem yaratacak açıklamalar yaptı.

TFF'den Süper Lig'deki localar hakkında flaş karar!

Süper Lig'de localar hakkında flaş karar! Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Süper Lig'deki localar ile ilgili flaş bir karar aldı. TFF, locaların açılacağını duyurdu.

Fenerbahçe limit sorununu nasıl aştı?

Fenerbahçe limit sorununu nasıl aştı? Transfer dönemine girilirken Fenerbahçe, TFF'den yapılan açıklama ile durumu nasıl toparlayacağını düşünüyordu. Ancak transfer döneminin sonuna yaklaşırken en avantajlı takım Fenerbahçe oldu. Peki Fenerbahçe limit sorununu nasıl aştı?

Galatasaray'da Belhanda transferi suya düştü

Belhanda Galatasaray'ın elinde kaldı! Galatasaray'ın göndermek istediği futbolcular arasında yer alan Younes Belhanda ile ilgili gelişme yaşandı. Belhanda ile ilgilenen Fransız kulüp Nice ile de anlaşma sağlanamadı. Younes Belhanda transferi daha sonraya kaldı.

TREND HABERLER
TREND HABERLER