Ekim 2020 Haberleri

A Milli Takımımızın aday kadrosu belli oldu

A Milli Takımımızın aday kadrosu açıklandı UEFA Uluslar Ligi'nde Rusya ve Sırbistan ile mücadele edecek olan. öncesinde ise Almanya ile özel maç yapacak olan A Milli Takımımızın aday kadrosu belli oldu.

Ahmet Ağaoğlu'ndan 36 saat içinde transfer sözü!

"36 saat içinde bir forvet bir stoper geliyor" Süper Lig'in 4.haftasında Trabzonspor Gaziantep FK karşı karşıya geldi ve maç 1-1 beraberlikle sonuçlandı. Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, bu beraberliğin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Hangi oyuncu hangi takıma transfer oldu? İşte biten tüm transferler

Türkiye'de biten tüm transferler! Türkiye'de transfer sezonunun sonuna yaklaşılıyor. Peki hangi takım hangi oyuncuyu transfer etti? İşte Türkiye'de biten tüm transferler...

Türkiye'nin UEFA kabusu devam ediyor!

Türkiye'nin UEFA kabusu devam ediyor! Galatasaray'ın Ramger'a mağlup olduğu maçtan sonra UEFA tarafından ülke ülke takımların puanları açıklandı. İşte ilk 20 sıradaki ülke ve yıl yıl puanları...

Jimmy Durmaz Fatih Karagümrük yolunda

Jimmy Durmaz Fatih Karagümrük yolunda Galatasaray'da kadroda düşünülmeyen isimler arasında Jimmy Durmaz da yer alıyor. Jimmy Durmaz'ın Fatih Karagümrük yolunda olduğu iddia edildi.

Ozan Kabak'a 'tükürükten' 4 maç men cezası!

Ozan Kabak'a 'tükürükten' 4 maç men cezası! Almanya Futbol Federasyonu Spor Mahkemesi (DFB), Werder Bremen maçında rakibi Ludwig Augustinsson'a tükürdüğü gerekçesi ile Ozan Kabak'a 4 maç men cezası verdi.

Beşiktaş'a sürpriz Ryan Babel önerisi

Beşiktaş'a sürpriz Ryan Babel önerisi Beşiktaş'ta transferde hareketli saatler yaşanıyor. Galatasaray'da bedelsiz olarak kiralanması söz konusu olan Ryan Babel ile ilgili siyah beyazlı kulübe sürpriz bir öneri yapıldı.

TREND HABERLER
TREND HABERLER