FUTBOL

Mehmet Ekici'nin yeni adresi belli oldu

Fenerbahçe'de teknik direktör Erol Bulut'un kadroda düşünmediği ve sarı lacivertli takımdan gönderilen Mehmet Ekici'nin yeni adresi belli oldu. Mehmet Ekici'nin Rusya ile görüşmelere başladığı öne sürüldü.

Mehmet Ekici'nin yeni adresi belli oldu

Sarı lacivertliler sezona transfer bombalarını patlarak girdi. Mert Hakan, Sosa, Gökhan Gönül, Caner, Novak gibi yıldız isimleri kadrosuna katan Fenerbahçe, birçok ismi de göndermişti. Bu transferlerde teknik direktör Erol Bulut kadar Emre Belözoğlu'nun da katkısı bulunuyor.

Gönderilen oyuncular arasında sözleşmesi sona erip, yeni sezonda kadroda düşünülmeyen Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Ekici'nin yanı sıra, Tolgay Arslan, Mevlüt Erdinç ve Alper Potuk yer almaktadır.

Mehmet Ekici dışında gönderilen tüm isimler kendilerine kulüp buldu. Hasan Ali Kaldırım Başakşehir'e, Alper Potuk Ankaragücü'ne, Mevlüt Erdinç Karagümrük'e ve Tolgay Arslan Udinese ile sözleşme imzaladı. Ancak Mehmet Ekici henüz bir kulüp ile anlaşma sağlayamadı.

Boşa çıktığı zaman Galatasaray'ın transfer listesine girmişti. Ancak transfer döneminin kapanmasıyla gerçekleşen bir transfer olmadı.

İddialara göre Mehmet Ekici, Türkiye'de transfer döneminin bitmesiyle rotayı Rusya'ya çevirdi. Tecrübeli yıldızın menajerinin şu anda 2-3 Rus kulübü ile resmen görüşme yaptığı belirlendi. Rusya'da transfer dönemi 17 Ekim tarihinde sona ereceği için pazarlıkların kısa süre içinde sonuçlanması bekleniyor. 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER