SPOR MEDYASI

Hıncal Uluç Fenerbahçe'yi şampiyon ilan etti

Süper Lig'in ilk haftalarını yorumlayan Sabah Gazetesi yazarı Hıncal Uluç, spor gündemine dair önemli açıklamalarda bulundu. Hıncal Uluç, Fenerbahçe'nin şampiyon olmasını istedi.

Hıncal Uluç Fenerbahçe'yi şampiyon ilan etti

Süper Lig başladı, şampiyonluk yarışı da başladı. Heyecanın dorukta olduğu şampiyonluk mücadelesinde kazanan takımın kim olacağı herkes tarafında merak ediliyor.

A Spor'da Süper Lig'deki takımların durumuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Hıncal Uluç önemli açıklamalar yaptı. Hıncal Uluç şampiyonluk favorisi olarak Fenerbahçe'yi duyurdu.

Hıncal Uluç, Fenerbahçe'nin limit sorunlarına "En düşük limite sahip Fenerbahçe'nin, transferde şampiyonluk getirmesi ki son gün bile 3 transfer yaptılar. Bir transfer limitleri vardı. Tüm gazeteler 'Transfer şampiyonu Fenerbahçe' diyor. Kimse demedi ki, bu limitler ne oldu? Galatasaray, Fenerbahçe'nin durumunda olsaydı, limitte en aşağıda olsaydı, bu medya transfer şampiyonu mu ilan ederdi yoksa Nihat Özdemir'i istifa mı ettirirdi?" sözleriyle değindi.

Fenerbahçe'yi şampiyon olarak gören Hıncal Uluç "Federasyonun tavrı, medyanın hali meydanda. Limitler hiçe sayılmış, yapılmış transferler meydanda. Fenerbahçe benim için şampiyon oldu. Fenerbahçe'nin şampiyonluğu bu sene kaybetmesi mucize olur. Medya şampiyon yapacak, hakemler şampiyon yapacak Fener'i, limiti aşan transferler şampiyon yapacak. Üçü de usulsüz" ifadelerini kullandı.

TREND HABERLER
Yorumlar 3 yorum
TREND HABERLER