SPOR MEDYASI

Hıncal Uluç'tan flaş yorum! 'Fatih Terim ve Sergen Yalçın gönderilmeli'

Süper Lig gündemini A Spor'da değerlendiren Hıncal Uluç, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ve Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın ile ilgili gündem yaratacak açıklamalar yaptı.

Hıncal Uluç'tan flaş yorum! 'Fatih Terim ve Sergen Yalçın gönderilmeli' - Sayfa 1

Süper Lig'i yorumlayan Hıncal Uluç, Fatih Terim ve Sergen Yalçın ile ilgili şu ifadeleri kullandı:

Hıncal Uluç'tan flaş yorum! 'Fatih Terim ve Sergen Yalçın gönderilmeli' - Sayfa 2

Beşiktaş'ta kimse bırak başkanlığı, yönetimde görev almayı kabul etmiyordu. Fikret Orman bıraktığında kongrede aday yoktu. Böyle ortamda Ahmet Nur Çebi, 'Beşiktaş sahipsiz kalmaz' dedi ve elini taşın değil, dağdan yuvarlanmış koca kayanın altında soktu. İşin başına gelip defterleri açtığında, dağdan yuvarlanan kaya da değil, dağın kendisi olduğunu gördü. Öyle bir enkaz bırakmış Fikret Orman. Beşiktaş'ın üstüne kayayı yıkan Fikret Orman sefa sürerken, Beşiktaş'ı başkansız bırakmam diye elini kayanın altına sokan Ahmet Nur Çebi, sadece kendi cebinden koyacağı paralarla bu işin dönmeyeceğini gördü.

Hıncal Uluç'tan flaş yorum! 'Fatih Terim ve Sergen Yalçın gönderilmeli' - Sayfa 3

Sergen Yalçın'ın Beşiktaş'ta, Fatih Terim'in Galatasaray'da işi yok. Bu iki başkan yeteri derecede fiziksel ve moral güce sahip olsalar ikisi de gitmişti. Gitmesi de gerekirdi. Siz herhangi bir Avrupa kulübünün teknik direktörünün, başkanı bu kadar açık eleştirip göreve devam ettiğine şahit oldunuz mu? Bana sormadan transfer yapıyorlar diyen Sergen Yalçın, o zaman gidiyorum der. Yok ya, sen paraları al, heriflere saldır... Öyle yağma yok.

Hıncal Uluç'tan flaş yorum! 'Fatih Terim ve Sergen Yalçın gönderilmeli' - Sayfa 4

En düşük limite sahip Fenerbahçe'nin, transferde şampiyonluk getirmesi ki son gün bile 3 transfer yaptılar. Bir transfer limitleri vardı. Tüm gazeteler 'Transfer şampiyonu Fenerbahçe' diyor. Kimse demedi ki, bu limitler ne oldu? Galatasaray, Fenerbahçe'nin durumunda olsaydı, limitte en aşağıda olsaydı, bu medya transfer şampiyonu mu ilan ederdi yoksa Nihat Özdemir'i istifa mı ettirirdi?