GALATASARAY

Ozan Korkut seçim vaadini açıkladı! 'Fatih Terim'e daha fazla yetki'

Önceki seçimlerde Galatasaray Kulüp Başkanlığı'na aday olan Ozan Korkut yeni seçime de aday oldu. Ozan Korkut seçim vaadinde bulundu. Ozan Korkut'un seçim vaadinde Fatih Terim'e daha fazla yetki verileceği yer aldı.

Ozan Korkut seçim vaadini açıkladı! 'Fatih Terim'e daha fazla yetki'

Galatasaray Kulüp Başkanlığı için adaylığını açıklayan Ozan Korkut TRT Radyo 1'e konuk oldu. Seçim vaadinde Fatih Terim'e daha fazla yetki verilmesi gerektiğini vurgulayan Ozan Korkut şu açıklamaları yaptı:

"Fatih terim çok tecrübeli bir Galatasaraylı. Başkan olduğumda kendisine teknik direktörlüğün yanı sıra Galatasaray Sportif AŞ'de de yetki vermek istiyorum. Hocaya finansal durumu açıklamak lazım, bunda uzlaşmak lazım. Fatih Terim bizim için bir hocadan fazlasıdır. Paralı başkan değil güçlü başkan önemli. Galatasaray'ın içinden gelen, doğru tespitleri yapan ve en iyi ekibe sahip olan başkan güçlü başkandır"

Mustafa Cengiz yönetimini de eleştiren Ozan Korkut "Mustafa Cengiz yönetimini başarılı bulmuyorum, yönetimi bu yüzden ibra etmedim. Genel kurulda 3 farklı madde söyledim. Galatasaray'ın ilkeleri ve hakları iyi temsil edildi mi? Bu manada bir başarısızlık var. Seçimden önce söylenen projelerin kaçı yapıldı? 30'a yakın projeden sadece birkaçı yapıldı. Gelir oluşturulmazsa transfer olmaz. Bize çizilen gelecek planı nedir? Bu maddeler yeterli olmadığı için ibra etmedim. Kimseyi yıpratmak için değil, yanlışları düzeltmek için söyledim" ifadelerini kullandı.

TREND HABERLER
Yorumlar 2 yorum
TREND HABERLER