Eylül 2019 Haberleri

Vedat Muriqi'den Galatasaray itirafı!

Vedat Muriqi'den Galatasaray itirafı! Fenerbahçe ile Galatasaray arasında transfer savaşına sebep olduktan sonra sarı lacivertlilerin yolunu tutan Vedat Muriqi'nin morali, TT Stadı'nda oynanan derbi sonrası bir hayli bozuldu.

Derbi sonrası Fatih Terim futbolculara patladı

Derbi sonrası futbolculara ateş püskürdü Fenerbahçe karşılaşmasının ardından soyunma odasına inen Fatih Terim, futbolcularını Şampiyonlar Ligi maçına motive etmeye çalıştı, “Böyle bir karşılaşmada, böyle bir arenada kimsenin hata yapma lüksü yok. Kusursuz bir oyun sergilememiz gerekiyor” dedi.

Beşiktaş'ı bekleyen kara günler! Fikret Orman ne yapacak?

Fikret Orman ne yapacak? Kara günler kapıda Trabzonspor'a deplasmanda 4-1 mağlup olan ve 16. sıraya gerileyen Beşiktaş'ta sular durulmuyor. Takımın elde ettiği sonuçlar taraftarları üzerken, yönetimin aldığı olağanüstü kongre kararı da, saha dışındaki belirsizliği ortaya koyuyor.

Max Kruse İstiklal Marşı'nı Youtube'dan öğrendi

Max Kruse İstiklal Marşı'nı Youtube'dan öğrendi Max Kruse’nin İstiklal Marşı’nı Youtube’dan öğrendiği, en kısa sürede Türkçe öğrenmek için de çok çalıştığı öğrenildi. Bu arada Kruse'nin seremonide İstiklal Marşı'nı okumasının yankıları dün de devam etti. Fenerbahçeli taraftarlar, "Hem takımını hem de Türkiye'yi benimsedi. Bundan mutlu olmalıyız" dediler.

Ünal Karaman İstanbul devlerine boyun eğmiyor!

Ünal Karaman İstanbul devlerine boyun eğmiyor! Trabzonspor’da, Teknik Direktör Ünal Karaman’ın Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray karşısındaki başarısı dikkat çekiyor.

Böyle istatistik görülmedi! Tarihin en kötü Beşiktaş'ı

Böyle istatistik görülmedi! Tarihin en kötü Beşiktaş'ı Hedef her zamanki gibi şampiyonluktu. Ancak Beşiktaş, ilk 6 haftada gerçek anlamda fiyaskoya imza attı. Trabzonspor’a 4-1 kaybeden Siyah-Beyazlılar, 1975-76’daki gibi tarihinin en kötü sezonunu yaşıyor. Üstelik takım düşme hattında...

100 milyon euroluk Hazard'ı böyle tiye aldılar

100 milyon euroluk Hazard'ı böyle tiye aldılar Real Madrid'in 100 milyon euroya Chelsea'den transfer ettiği Hazard, İspanya'da dalga konusu oldu.

TREND HABERLER
TREND HABERLER