Eylül 2019 Haberleri

Beşiktaş teknik adamın sözleşmesini uzattı!

Beşiktaş teknik adamın sözleşmesini uzattı! Beşiktaş Kadın Futbol Takımları Teknik Sorumlusu Mutlucan Zavotçu'nun sözleşmesi yenilendi.

Taraftardan Caner Erkin'e tepki yağdı

Taraftardan Caner Erkin'e tepki yağdı Beşiktaş'ın Trabzonspor'a deplasmanda 4-1 mağlup olduğu maçta yaşanan bir pozisyon sonrasında Caner Erkin'e tepki yağdı.

Sergen Yalçın açıkladı! 'İnşallah Beşiktaş...'

Sergen Yalçın açıkladı! 'İnşallah Beşiktaş...' BTCTurk Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Beşiktaş iddiaları üzerine flaş bir açıklama yaptı.

Kayserispor Hikmet Karaman'la yolları ayırdı

Süper Lig ekibinde flaş ayrılık! Kayserispor'da Hikmet Karaman dönemi sona erdi.

Gazişehir Gaziantep'in adı Gaziantep Futbol Kulübü oldu

Süper Lig ekibinin adı değişti Gazişehir Gaziantep'te olağan genel kurul yapıldı. Başkanlığa seçilen Mehmet Büyükekşi, takımın isminin Gaziantep Futbol Kulübü olarak değiştirildiğini açıkladı.

Emre Belözoğlu'ndan Deniz Türüç'e ayar!

Emre Belözoğlu'ndan Deniz Türüç'e ayar! Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, G.Saray derbisinde ikinci yarının başında sahaya sürdüğü Deniz Türüç'ü 90+2'de sakatlığı olmadığı halde oyundan almıştı. Değişikliğin sebebinin Emre Belözoğlu'nun uyarısı olduğu iddia edildi.

Fenerbahçe'den Mesut Özil için müthiş formül

Fenerbahçe'den Mesut Özil için müthiş formül Geçtiğimiz yaz Fenerbahçe'nin de transfer gündemine gelen Mesut Özil hakkındaki transfer iddialarına her geçen gün bir yenisi daha ekleniyor.

TREND HABERLER
TREND HABERLER