Eylül 2019 Haberleri

Rıdvan Dilmen'den Abdullah Avcı'ya eleştiri

Rıdvan Dilmen'den Abdullah Avcı'ya eleştiri Ünlü futbol adamı Rıdvan Dilmen, Trabzonspor-Beşiktaş maçını NTV ekranlarında yayınlanan %100 Futbol programında değerlendirdi.

Aziz Yıldırım hakkında çıkan iddiaları yalanladı

Aziz Yıldırım'dan o iddialara yalanlama! Eski Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ile kulüp yöneticilerinden Ali Cenk Başak'ın, Yakın Doğu Üniversitesi-Fenerbahçe maçından önce çıkan olaylarda Işık Eyigüngör'ü tehdit ettikleri iddiasıyla yargılanmasına devam edildi.

PSG'de Neymar ve Cavani yok! İşte Galatasaray kadrosu

PSG'de Neymar ve Cavani yok! İşte Galatasaray kadrosu Galatasaray ile Şampiyonlar Ligi maçında karşılaşacak Paris Saint Germain'in kadrosu resmen belli oldu.

TFF Fikret Orman için harekete geçti

TFF Fikret Orman için harekete geçti TFF Başkanı Nihat Özdemir flaş açıklamalar yaptı. “Fikret Orman başkanlığı bırakırsa, bu Türk sporu için büyük bir kayıp olur” diyen Özdemir, TFF Yönetim Kurulu ve diğer kurullarda yer alan herkesin tarafsız hareket ettiğini söyledi.

Ahmet Çakar Fikret Orman'ı topa tuttu

Ahmet Çakar Fikret Orman'ı topa tuttu Yorumcu ve eski hakemlerden Ahmet Çakar, Trabzonspor'un Beşikaş'ı farklı mağlup etmesinin ardından başkan Fikret Orman'ı topa tuttu. Ahmet Çakar, Fikret Orman'a "Beşiktaş taraftarı 'paralar nerde?' diye sorduğunda neden istifa etmedin?" sorusunu sordu.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ikinci hafta heyecanı yarın başlıyor

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ikinci hafta heyecanı yarın başlıyor Gruplarda ikinci hafta maçları, yarın ve 2 Ekim Çarşamba günü yapılacak - Galatasaray, A Grubu'ndaki ikinci maçında yarın saat 22.00'de Fransa'nın PSG takımını konuk edecek.

Fatih Terim'den flaş karar! Ryan Babel...

Fatih Terim'den flaş karar! Ryan Babel... Galatasaray Teknik direktörü Fatih Terim rotasyon uygulamasına, PSG ve Gençlerbirliği maçlarında da devam edecek. Bu kez Terim, Ryan Babel'i kulübeye çekecek.

TREND HABERLER
TREND HABERLER