Eylül 2019 Haberleri

Derbide Cüneyt Çakır'ın kararı olay oldu

Derbide Cüneyt Çakır'ın kararı olay oldu Spor Toto Süper Lig'in 6. hafta maçında Galatasaray sahasında Fenerbahçe ile karşılaştı. Mücadelede 53. dakikada önce Fenerbahçeliler kızdı sonra Galatasaraylılar tepki gösterdi.

Dev derbinin en anlamlı fotoğrafı!

Dev derbinin en anlamlı fotoğrafı! Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Süper Lig’de oynanan Galatasaray-Fenerbahçe karşılaşması sonrasında iki takımın başkanlarıyla anlamlı bir fotoğrafta bir araya geldi.

Derbi sonrası Süper Lig'de puan durumu

Derbi sonrası Süper Lig'de puan durumu Süper Lig'in 6. haftasının en önemli maçında Galatasaray, Türk Telekom Stadı'nda Fenerbahçe ile golsüz berabere kaldı. Bu beraberliğin ardından Süper Lig'de puan durumu ise böyle oldu.

Vedat Muriç Fenerbahçelileri mest etti

Vedat Muriç Fenerbahçelileri mest etti Süper Lig’in 6’ncı haftasında deplasmanda Galatasaray ile karşılaşan Fenerbahçe’de Vedat Muriç, 0-0 biten maç ile ilgili yayıncı kuruluşa değerlendirmelerde bulundu.

Derbi sonrası Lemina'dan penaltı yorumu

Derbi sonrası Lemina'dan penaltı yorumu Galatasaray'ın yeni transferlerinden ve kariyerinde ilk Fenerbahçe derbisine çıkan Lemina, mücadelenin ardından önemli açıklamalarda bulundu.

Rıdvan Dilmen'den olay yorum! Sanki jübile maçı

Dilmen'den olay yorum! Sanki jübile maçı Usta yorumcu Rıdvan Dilmen, 0-0'lık eşitlikle sona eren Galatasaray-Fenerbahçe derbisini yorumladı. Maçın beklentilerin altında kaldığını belirten Dilmen, "Bir arkadaşın jübile maçıydı sanki" ifadelerini kullandı.

Ersun Yanal'dan derbi sonrası iddialı sözler

Ersun Yanal'dan derbi sonrası iddialı sözler Fenerbahçe teknik direktörü Ersun Yanal, Galatasaray derbisinin ardından önemli açıklamalarda bulundu.

TREND HABERLER
TREND HABERLER