Eylül 2019 Haberleri

Konyaspor Kayserispor'a geçit vermedi

Konyaspor Kayserispor'a geçit vermedi İttifak Holding Konyaspor, Süper Lig'in 6. haftasında konuk ettiği İstikbal Mobilya Kayserispor'u 2-1 yendi.

Galatasaray’da PSG hazırlıkları başladı

Galatasaray’da PSG hazırlıkları başladı Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu ikinci maç haftasında Paris Saint-Germain ile oynayacağı müsabaka öncesi bugün bir antrenman...

Isla’nın tedavisine başlandı

Isla’nın tedavisine başlandı Fenerbahçe’de, Galatasaray derbisinde ilk yarıda aldığı darbe sonrasında sakatlanan ve devre arasında yerini Deniz Türüç’e bırakan Mauricio Isla’nın tedavisine başlandı.

Acun Ilıcalı'dan Ahmet Çakar'a derbi tepkisi

Acun Ilıcalı'dan Ahmet Çakar'a derbi tepkisi Koyu bir Fenerbahçe taraftarı olan televizyoncu Acun Ilıcalı, Beyaz TV'de Ahmet Çakar'ın Max Kruse için söylediği sözlere tepki gösterdi. Ilıcalı, "Bu adam yarın gidip ülkemizi anlatacak. Bu kötü bir şey mi? Böyle şey olur mu?" diyerek Çakar'a sitem etti.

İstenmeyen adam ilan edilmişti! Şov yapıyor

İstenmeyen adam ilan edilmişti! Şov yapıyor Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'de istenmeyen adam ilan edilen Islam Slimani, Fransız ekibi Monaco'da şov yapmaya devam ediyor. Cezayirli futbolcu 5 maçta 4 gol 4 asiste ulaştı.

Derbi sonrası Çakır'ı yerden yere vurdu! As düdüğünü

Derbi sonrası Çakır'ı yerden yere vurdu! As düdüğünü Bir dönem Beşiktaş ve Galatasaray forması giyen eski milli futbolcu Gökhan Zan, Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin hakemi Cüneyt Çakır'ı eleştirdi. Zan, GS TV'de Çakır için, "As düdüğü Cüneyt Çakır! Ya da MHK Başkanı ol. Yönetemiyorsan bırak" diyerek tepkisini dile getirdi.

Fatih Terim derbi sonrası 6 ismin biletini kesildi

Fatih Terim derbi sonrası 6 ismin biletini kesildi Süper Lig'e son 20 yılın en kötü başlangıcını yaparak başlayan ve son olarak evinde konuk ettiği Fenerbahçe karşısında kötü bir futbol sergileyen Galatasaray'da yeni bir gelişme yaşandı. Devre arası transfer dönemi için kadroya takviye isteyen Terim bir rapor hazırlarken, kadrodaki 6 futbolcu ile de yolları ayırma kararı aldı.

TREND HABERLER
TREND HABERLER