Eylül 2019 Haberleri

Beşiktaş’ta sorun ilk gol!

Beşiktaş’ta sorun ilk gol! Bu sezon çıktığı 7 resmi mücadelede sadece 1 galibiyet alan Beşiktaş, yalnızca 3-0 kazandığı Göztepe karşılaşmasında öne geçti.

Emmanuel Emenike geri döndü!

Emmanuel Emenike geri döndü! Fenerbahçe ve Kardemir Karabükspor'un eski futbolcusu Emmanuel Emenike, iki yıla yakın bir aranın ardından yeni takımı Westerlo'nun KSV Roeselare'yi 2-0 yendiği maçla sahalara geri döndü.

Büyük tepki! G.Saray Falcao'ya göre bir takım değil

Büyük tepki! G.Saray Falcao'ya göre bir takım değil Galatasaray'ın Fenerbahçe ile 0-0 berabere kaldığı mücadeleyi izleyen Kolombiyalı futbolseverler, Radamel Falcao'nun performansının düşüklüğünü Galatasaray orta sahasına bağladı.

Hasan Ali Kaldırım 11'e dönüyor

Hasan Ali Kaldırım 11'e dönüyor Hasan Ali Kaldırım, 30 Temmuz’da Bayern Münih ile oynanan Audi Cup maçında sakatlanmıştı. 2 ay sahalardan uzak kalan başarılı sol bek, Galatasaray derbisinin son saniyelerinde oyuna dahil olarak bu sezon ilk kez görev yaptı.

Burak Yılmaz çılgına döndü

Burak Yılmaz çılgına döndü Süper Lig'de Trabzonspor Beşiktaş'ı evinde konuk ederken maçın ikinci yarısında gerilim yaşandı.

7 kişiyi ipe dizen Anderson Diaz'dan Maradonavari gol

7 kişiyi ipe dizdi Maradonavari gol attı Kolombiya 21 Yaş Altı Şampiyonası'nda "Maradonavari" bir gol atıldı. Genç futbolcu Anderson Diaz, 7 futbolcuyu çalımlayarak ağları havalandırdı.

Herkes onu konuştu! Uğurcan Çakır'dan bir ilk

Herkes onu konuştu! Uğurcan Çakır'dan bir ilk Süper Lig'de Beşiktaş'ı 4-1'lik skorla geçen Trabzonspor'da Uğurcan Çakır 11 yılın ardından bir ilki gerçekleştirdi.

TREND HABERLER
TREND HABERLER