Eylül 2019 Haberleri

Karius rekora koşuyor

Karius rekora koşuyor Sosa’nın şutunda top Necip’e çarpınca şanssızlık yaşayan Karius, ceza sahası dışından en fazla gol yiyen kaleciler listesinde 10 golle zirveye yükseldi. Alman kaleci bu alanda Haydar ve Boffin’le yarışıyor.

Abdullah Avcı'dan istifa açıklaması

Abdullah Avcı'dan istifa açıklaması Süper Lig'in 6. haftasında Trabzonspor sahasında konuk ettiği Beşiktaş'ı 4-1 mağlup etti. Tarihinin en kötü başlangıcını yapan Beşiktaş'ta, eleştiri oklarının hedefindeki Teknik Direktör Abdullah Avcı çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor Beşiktaş maçı sonucu ve özeti

Trabzonspor Kara Kartal'ı dağıttı Süper Lig'deki dev maçta Trabzonspor, Beşiktaş'ı 4-1 mağlup etti.

Antalyaspor'dan farklı galibiyet

Antalyaspor'dan farklı galibiyet Süper Lig'in 6. haftasında Antalyaspor, sahasında BtcTurk Yeni Malatyaspor'u 3-0 mağlup etti.

Ankara Derbisi’nde kazanan Ankaragücü

Ankara Derbisi’nde kazanan Ankaragücü Süper Lig’in 6’ncı haftasında MKE Ankaragücü, sahasında Gençlerbirliği’ni konuk etti.

Balıkesirspor Giresunspor'u devirdi

Balıkesirspor Giresunspor'u devirdi TFF 1. Lig’in 6. hafta müsabakasında Balıkesirspor ile Giresunspor karşılaştı. Müsabakayı Balıkesirspor 2-0 kazandı.

Fikret Orman'dan flaş karar! Aday oluyor

Fikret Orman'dan flaş karar! Aday oluyor Beşiktaş'ta olağanüstü seçim kararı alan Fikret Orman, aday olup olmamayı bir kez daha gözden geçirecek. Orman devam etmeye soğuk baksa da gelen bilgilere göre yeniden adaylığı da düşündüğü öğrenildi.

TREND HABERLER
TREND HABERLER