Haziran 2019 Haberleri

Galatasaray'da tarih yazmak istiyorum

Galatasaray'da tarih yazmak istiyorum Galatasaray'ın 3 yıllık sözleşme imzaladığı Hollandalı futbolcu Ryan Babel, sarı-kırmızılı formayla yeni bir tarih yazmak istediğini söyledi.

Hollanda Dünya Kupası'nda yarı finale yükseldi

Hollanda Dünya Kupası'nda yarı finale yükseldi Fransa'nın ev sahipliğinde bu yıl 8'incisi düzenlenen ve 7 Temmuz'da sona erecek turnuvanın çeyrek finalinde İtalya ile Hollanda, Valenciennes yerel idaresindeki Hainaut Stadı'nda karşılaştı.

Fenerbahçe'nin kamp programı belli oldu

Fenerbahçe'nin kamp programı belli oldu Fenerbahçe, 2019-2020 sezonu hazırlıklarına 1 Temmuz Pazartesi günü Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde başlayacak.

Fenerbahçe'de tam 6 imza birden

Fenerbahçe'de tam 6 imza birden Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı'nda milli oyuncular Tuğçe Canıtez, Esra Ural Topuz, Ayşe Cora ve İtalyan Cecilia Zandalasini ile sözleşme yenilendi. Dış transferde ise Alina Iagupova ve Anna Cruz'un kadroya dahil edildiği açıklandı.

Galatasaray'da Onyekuru sürprizi

Galatasaray'da Onyekuru sürprizi Galatasaray geçen sezon Everton'dan kiraladığı Henry Onyekuru'yu 1 yıl daha kiralıyor. Sarı-Kırmızılı takım oyuncunun kulübü ve Nijeryalı futbolcu ile prensipte anlaştı.

Beşiktaş ve Fenerbahçe onun için kapışıyor

Beşiktaş ve Fenerbahçe onun için kapışıyor La Liga takımlarından Sevilla'nın satın alma opsiyonunu kullanmayarak AC Milan'a gönderdiği Portekizli golcü için Beşiktaş ve Fenerbahçe'de resmen devreye girdi.

Göztepe Celso Borges'le yollarını ayırıyor

Göztepe Celso Borges'le yollarını ayırıyor Süper Lig'de gelecek sezon güçlü bir kadro kurmayı hedefleyen Göztepe, orta saha oyuncusu Celso Borges'le vedalaşmaya hazırlanıyor

TREND HABERLER
TREND HABERLER