Haziran 2019 Haberleri

PSV Bruma'yı transfer etti

Bruma transferinde mutlu son! Resmen açıkladılar Hollanda devi PSV Eindhoven, eski Galatasaraylı yıldız Bruma'yı renklerine kattı.

Malatyaspor Farnolle ile sözleşme imzaladı!

Malatyaspor Farnolle ile sözleşme imzaladı! Evkur Yeni Malatyaspor, Farnolle ile 1+1 yıllık yeni sözleşme imzaladığını açıkladı

Edin Visca'dan transfer açıklaması

Edin Visca'dan transfer açıklaması Süper Lig'den birçok takım ile adı geçen Başakşehirli Edin Visca transferiyle ilgili iddialar hakkında ülke basınına açıklamalarda bulundu.

Ali Koç'tan Ömer Onan'a olay tepki: Salona gelme...

Ali Koç'tan Ömer Onan'a olay tepki: Salona gelme... Anadolu Efes'in Fenerbahçe'yi geçerek şampiyon olduğunu play-off final serisi sarı lacivertli kulübün efsane oyuncusu ve TBF CEO'su Ömer Onan ile başkan Ali Koç arasında şoke eden olaylar yaşandı..

Menemenspor'dan Selçuk Şahin'e teklif

Selçuk Şahin'e sürpriz transfer teklifi Spor Toto 1'inci Lig'de yönetim tartışmalarını aşmaya çalışan Menemenspor'un geçen sezon Gençlerbirliği ile tekrar Süper Lig'e çıkma sevinci yaşadıktan sonra yollarını ayıran orta saha Selçuk Şahin'e teklif götürdüğü öğrenildi.

Arda Turan'ın paylaşımı yine olay oldu!

Arda Turan'ın paylaşımı yine olay oldu! Başakşehirli futbolcu Arda Turan, önceki gün yaptığı paylaşımla sosyal medyaya damga vurdu.

TFF'den yeni Kulüp Lisans ve FFP Talimatı

TFF'den yeni Kulüp Lisans ve FFP Talimatı Türkiye Futbol Federasyonu, kamuoyunun günlerdir yolunu gözlediği Kulüp Lisans ve Finansal Fair Play Talimatı'nı dün gece yarısı yayınladı.

TREND HABERLER
TREND HABERLER