BASKETBOL

Ali Koç'tan Ömer Onan'a olay tepki: Salona gelme...

Anadolu Efes'in Fenerbahçe'yi geçerek şampiyon olduğunu play-off final serisi sarı lacivertli kulübün efsane oyuncusu ve TBF CEO'su Ömer Onan ile başkan Ali Koç arasında şoke eden olaylar yaşandı..

Aliye Tulum
Aliye Tulum[email protected]
Ali Koç'tan Ömer Onan'a olay tepki: Salona gelme...

Fenerbahçe'de Ömer Onan krizi yaşanıyor! Fenerbahçe ile Anadolu Efes'in karşı karşıya geldiği maçta Luigi Datome'ye ambulans verilmemesi sonrasında düzenlenen basın toplantısı nedeniyle kulübe ve Semih Özsoy'a ceza geleceğini duyunca bir hayli sinirlenen Ali Koç, 6. maç öncesinde Ömer Onan'ı arayarak maça gelmemesini istedi.

ÖMER'İN YERİNE BİRSEL'İN 7 NUMARASI ASILACAK!

Bu görüşmede Koç'un, Onan'a sert ifadeler kullandığı ve salona gelmemesini söylediği belirtildi. Bu esnada salonun kapısında olan Onan'ın, Koç ile yaptığı görüşme sonrası geri döndüğü ve maçı izlemediği öğrenildi. Koç'un bu görüşmede Ömer Onan ile köprüleri attığı, "Salonda asılı olan formanı indireceğiz" dediği de iddia edildi. 

FENERBAHÇE NE CEZA ALMIŞTI?

Anadolu Efes'le oynanan final serisinde F.Bahçe Beko'ya ceza yağdı. 9 Haziran'daki maç sonrası çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle 61 bin 250 TL para cezası, 15 Haziran'daki karşılaşmanın ardından 2 deplasman maçının seyircisiz oynanması (bu ceza ertelenmişti) ve 66 bin 250 TL para cezasının yanı sıra Başkan Vekili Semih Özsoy'a 45 gün hak mahrumiyeti ile 125 bin TL para cezası geldi. 7. ve son maçın ardından ise Özsoy'a 60 gün hak mahrumiyeti ve 110 bin lira, takıma da 1'i kendi sahasında 2 maç da deplasmanda seyircisiz oynama cezası ile 80 bin lira para cezası verilmişti.

Yorumlar 1 yorum