Haziran 2019 Haberleri

Denizlispor Burak Çalık ve Mehmet Akyüz'e teklif bekliyor

Denizlispor Burak Çalık ve Mehmet Akyüz'e teklif bekliyor Spor Toto Süper Lig'in yeni ekiplerinden Yukatel Denizlispor'da dış transfer çalışmaları hızla sürerken, sözleşmesi devam eden mevcut futbolculardan golcüler Mehmet Akyüz ile Burak Çalık'la yolların ayrılabileceği ifade edildi. 

İngiliz forvetten Galatasaray ile görüşüyorum itirafı

İngiliz forvetten Galatasaray ile görüşüyorum itirafı Tarihinin en kötü sezonlarından birini geçiren Fenerbahçe'de transferde hareketli günler yaşanıyor.. Sarı Lacivertli kulüp her mevkiye bir transfer planı yaparken forvet transferi için düşündükleri isimden kötü haber geldi..

Gomis Fenerbahçe için İstanbul'a geldi

Gomis Fenerbahçe için İstanbul'a geldi Fenerbahçe büyük bombayı patlatıyor! Sarı lacivertliler daha önce Galatasaray'da forma giyen Bafetimbi Gomis'i İstanbul'a getirdi.. 33 yaşındaki yıldız futbolcu ile ilk görüşme gerçekleşti..

Galatasaray'a Aboubakar piyangosu

Galatasaray'a Aboubakar piyangosu Galatasaray Aboubakar için çözümü buldu.. Sarı Kırmızılı ekip Telles’in satışından elde edeceği yüzde 10’luk payı Portekiz ekibine 27 yaşındaki Kamerunlu golcüyü kiralama ücreti olarak verecek.. İşte transferin ayrıntıları..

Galatasaray'ı sarsan yolsuzluk

Galatasaray'ı sarsan yolsuzluk Galatasaray Kulübü, divan kurulu üyelerine birer mektup göndererek, kombine kart satışlarında son iki yılda yolsuzluk yapıldığının tespit edildiğini duyurdu.

Eljif Elmas’a resmi teklif hâlâ yok

Transferin gözdesiydi! Resmi teklif yok Uzun süredir Fenerbahçe’de transferin gündeminde yer alan oyuncuların başında Eljif Elmas geliyor. Avrupa Devleri Eljif Elmas için sıraya girmişti ama resmi teklifin hala gelmemesi kafa karıştırıyor..

Beşiktaş Fouad Bachirou ile anlaştı!

Beşiktaş anlaşmaya vardı! İşte yıllık ücreti Beşiktaş transferde atağa kalktı.. Siyah-beyazlılar, İsveç Ligi ekibi Malmö’nün Komolarlı yıldızı Fouad Bachirou ile yıllık 1,1 milyon avrodan anlaşmaya vardı.

TREND HABERLER
TREND HABERLER