GALATASARAY

İngiliz forvetten Galatasaray ile görüşüyorum itirafı

Tarihinin en kötü sezonlarından birini geçiren Fenerbahçe'de transferde hareketli günler yaşanıyor.. Sarı Lacivertli kulüp her mevkiye bir transfer planı yaparken forvet transferi için düşündükleri isimden kötü haber geldi..

Aliye Tulum
Aliye Tulum[email protected]
İngiliz forvetten Galatasaray ile görüşüyorum itirafı

Fenerbahçe'ye Daniel Sturridge şoku! Uzun süredir yıldız ismin transferi için uğraşan Fenerbahçe'ye kötü haber geldi.. Liverpool'la yollarını ayıran ve şu sıralar adı sık sık Fenerbahçe ile anılan Daniel Sturridge'in Galatasaray'la görüştüğü ortaya çıktı..

GALATASARAY'I İSTİYOR

Bu sezon İngiliz devine veda eden tecrübeli futbolcunun Türkiye'yi tercih etmesi halinde sarı kırmızılı formayı giymek istediği ve Galatasaray ile görüştüğü iddia edildi.. Yakın çevresine itirafta bulunan yıldız futbolcu 'Fenerbahçe'nin ilgilisini biliyorum fakat Türkiye'ye gidecek olursam Galatasaray'da oynamak istiyorum' dediği öğrenildi..Ayrıca bu tercihinde Şampiyonlar Ligi'nde oynamak istemesinin etkili olduğu iddia edildi. Daniel Sturridge'in Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim'in ilk tercihi olmasa da transferi konusunda görüşmelerin başladığı öğrenildi..

3 MİLYON EURO İMZA PARASI İSTEDİ

Geride bıraktığımız sezon 27 maçta forma giyen Daniel Sturridge imza parası konusunu direkt olarak Galatasaraylı yönetimle görüşmek istiyor. Sturridge'in yıllık maaş olarak ise 3 milyon Euro talep ettiği bildirildi.

TREND HABERLER
Yorumlar 1 yorum
TREND HABERLER