GALATASARAY

Galatasaray'ı sarsan yolsuzluk

Galatasaray Kulübü, divan kurulu üyelerine birer mektup göndererek, kombine kart satışlarında son iki yılda yolsuzluk yapıldığının tespit edildiğini duyurdu.

Galatasaray'ı sarsan yolsuzluk

Galatasaray yolsuzluk iddiası ile çalkalanıyor! Denetleme Kurulu tarafından yapılan düzenli olarak yapılan incelemeler sırasında, uzun süredir kulüpte görev yapan bir personelin, divan kurulu üyelerine yüzde 50 indirimli olarak satılan kombine kartlardan haksız kazanç elde ettiğinden şüphelendi.

Daha sonra yürütülen kapsamlı soruşturma sonucunda, 2017 yılında gerçekleşen 262 indirimli kombinenin 47’sinin, 2018’de de 241 indirimli kombinenin 57’sinin, bırakın divan kurulu üyeliğini, Galatasaray Kulübü üyesi dahi olmayan kişilere satıldığı ortaya çıktı.

Artık başvurular ıslak imza ile yapılabilecek

Denetleme kurulunun konu ile ilgili raporunun ardından, yolsuzluğu gerçekleştiren personelin işine son verildi. Daha sonra divan kurulu üyelerine birer mektup göndererek olay hakkında bilgilendirme yapıldı ve buna benzer yolsuzlukların tekrarlanmaması için alınan tedbirler anlatıldı.

Buna göre Galatasaray Divan Kurulu üyeleri, indirimli kombine kartlarını alabilmek için bundan böyle şu yöntemi uygulayacak:

1-) Kombine kart satın almak veya yenilemek isteyenler, Galatasaray Kulübü Divan Kurulu Başkanlığı tarafından hazırlanan formu eksiksiz dolduracak.

2-) Başvuru sahipleri formların altına ıslak imza atacak. Islak imza olmayan formlar geçersiz sayılacak. Kombine kart almak isteyen divan kurulu üyeleri, 12 Temmuz tarihine kadar başvuru yapabilecek. Bu arada kulüp yönetiminin, yaşanan olayla ilgili genel kurul üyelerine de bilgilendirme yapacağı belirtildi.

Yorumlar 1 yorum
TREND HABERLER