Haziran 2019 Haberleri

Copa America'da Şili yarı finalde

Copa America'da Şili yarı finalde COPA America'da, normal süresi ve uzatma dakikaları golsüz biten mücadelede Şili, Kolombiya'yı penaltı atışlarında 5-4'le geçerek yarı finale yükseldi.

Trabzonspor borçlarını 5 yıl vade ile yapılandırdı

Trabzonspor borçlarını 5 yıl vade ile yapılandırdı Trabzonspor, Aktif Bank, Halkbank, Denizbank ve Ziraat Bankasından oluşan konsorsiyum ile mevcut finansal borçlarını 2 yıl anapara ödemesiz olmak üzere 5 yıl vade ile yapılandırdığını açıkladı.

Fenerbahçe gözünü kararttı! Dünya yıldızı geliyor

Fenerbahçe gözünü kararttı! Dünya yıldızı geliyor Kadrosuna dünya çapında bir stoper katmayı planlayan Fenerbahçe gözünü kararttı. Sarı Lacivertliler, Arsenal’in 27 yaşındaki Alman stoperi Shkodran Mustafi için harekete geçti.

Mustafa Cengiz'den flaş transfer açıklaması

Mustafa Cengiz'den flaş transfer açıklaması Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, yeni transferler Ryan Babel, Adem Büyük ve Laventine Ozornwafor ile bir araya geldi. Başkan ve sarı-kırmızılıların yeni transferleri açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'da Mbaye Diagne şoku! Teklifi düşürdüler

Galatasaray'da Diagne şoku! Teklifi düşürdüler Sezonu 30 golle ligin kralı olarak tamamlayan Mbaye Diagne'nin istediği oldu.. Al Nasr yıldız futbolcunun maaşını arttırdı.. Ancak bu durum Galatasaray'a yaramadı.. İşte transferin ayrıntıları..

Soldado’nun yeni takımı belli oldu

F.Bahçe'ye veda etmişti! İşte yeni takımı İkinci yarının son maçlarında attığı gollerle Fenerbahçe’nin sezonu altıncı sırada tamamlamasında büyük rol oynayan Roberto Soldado, Levante ile anlaşma aşamasına geldi.

Konyaspor Alper Uludağ'ı kadrosuna kattı

Konyaspor Alper Uludağ'ı kadrosuna kattı Süper Lig ekiplerinden Konyaspor, Gençlerbirliği ile olan sözleşmesi sona eren Alper Uludağ'la 2+1 yıllığına anlaşmaya vardığını açıkladı.

TREND HABERLER
TREND HABERLER