Haziran 2019 Haberleri

Caner Erkin Asena Atalay'ın nafaka davasının ardından Şükran Ovalı'dan olay paylaşım!

Caner Erkin'in nafaka davasının ardından Şükran Ovalı'dan olay paylaşım! Caner Erkin, Asena Atalay'la süren çekişmeli nafaka davasını kazanmasının ardından Erkin'in eşi Şükran Ovalı'dan nispet gibi bir paylaşım geldi.

David Beckham'ın tribünde kızını dudağından öpmesi tepki topladı

David Beckham'ın tribünde kızını öpmesi tepki topladı Babalar gününde ailesi ile yemek yediği sırada 7 yaşındaki kızı Harper'i öptüğü için sert tepkiler alan David Beckham, kızı ile beraber Kadınlar Dünya Kupası'nda İngiltere'nin Norveç'i 3-0 yendiği maç öncesi tribünde kızını tekrar öptü.

G.Saray Mitroglou'yu takımdan göndermek için çare arıyor

Yıldız isme kapıyı gösterdi! Paranı verelim git Sezonu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray, devre arasında Marsilya'dan transfer edilen Mitroglou'yu takımdan göndermek istiyor..

Başakşehir'in eski yıldızı Kudrayshov'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan itirafı

Başakşehir'in eski yıldızından Cumhurbaşkanı Erdoğan itirafı Geçtiğimiz sezon Medipol Başakşehir'de forma giyen Rus futbolcu Fyodor Kudrayshov, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ilgili çarpıcı bir itirafta bulundu..

Fenerbahçe'de 16 yıl sonra ilk

Fenerbahçe'de 16 yıl sonra ilk Hücum oyuncusu Max Kruse ile anlaşmaya varan Fenerbahçe, 16 yıl sonra Alman bir futbolcu transfer etti.

Fenerbahçe'den Garry Rodrigues bombası

Fenerbahçe Galatasaray'ın eski yıldızını bitirdi Fenerbahçe'den sürpriz transfer harekatı.. Sarı Lacivertli kulüp, Al-Ittihad kulübüyle Galatasaray'ın eski yıldızı Garry Rodrigues’i kiralamak için anlaşmaya vardı.

Beşiktaş Mogaz Şampiyonlar Ligi'nden vazgeçti

Beşiktaş Mogaz Şampiyonlar Ligi'nden vazgeçti Beşiktaş Mogaz Erkek Hentbol Takımı'nda gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde oynamaktan vazgeçilerek EHF Kupası'nda mücadele etmeye karar verildi.

TREND HABERLER
TREND HABERLER