Haziran 2019 Haberleri

Bursaspor’da rota Yalçın Koşukavak

Bursaspor’da rota Yalçın Koşukavak Bursaspor, teknik direktörlüğe Yalçın Koşukavak’ı getiriyor. Deneyimli çalıştırıcı ile görüşmeler olumlu devam ederken, bu kararda Koşukavak’ın Mehmet Zeki Çelik gibi oyuncuların parlamasında etkin rol oynaması ve gençlerle olan diyaloğunun etkili olduğu öğrenildi.

Samsunspor'da İsmail Uyanık güven tazeledi

Samsunspor'da İsmail Uyanık güven tazeledi Samsunspor Kulübü'nde tek liste ile gidilen seçimli olağan genel kurulda mevcut başkan İsmail Uyanık güven tazeledi.

Fatih Terim'den sürpriz tercih! Ozornwafor gidiyor

Fatih Terim'den sürpriz tercih! Ozornwafor gidiyor Galatasaray'dan sürpriz operasyon.. Kadrosundaki yabancı sayısı 14’e çıkan Galatasaray yeni oyunculara yer açmak için Mbaye Diagne ve Kostas Mitroglou gönderilecek, Ozornwafor 1 yıllığına kiralanacak..

Mesut Özil neden Türk takımlarına gelmiyor?

İngilizlerden Özil iddiası! Neden Türkiye'ye gelmiyor? İngiliz basını, Arsenal forması giyen Mesut Özil'in Türk takımlarına transferinin zor olduğunu yazdı. Haberde, "Türk takımları Mesut Özil'i transfer etmek istiyor ama paraları yok." ifadelerine yer verildi.

Wayne Rooney füze yolladı kaleciyi perişan etti

Wayne Rooney füze yolladı kaleciyi perişan etti MLS ekiplerinden DC United forması giyen Wayne Rooney'nin dün gece attığı gol gündeme oturdu.

Sneijder arabanın üstünde zıpladı olay karakolda bitti!

Sneijder arabanın üstünde zıpladı olay karakolda bitti! Galatasaray ve Hollanda futbolunun efsane isimlerinden Wesley Sneijder'ın bir gece gözaltında tutulduğu iddia edildi.

Başakşehir'den Mehmet Topal bombası

Mehmet Topal bombası! Görüşmeler başladı Son olarak kadrosuna Bursaspor’dan Furkan Soyalp’i katan Başakşehir sürpriz bir transfer için düğmeye bastı..

TREND HABERLER
TREND HABERLER