SÜPER LİG

Beşiktaş ve Fenerbahçe onun için kapışıyor

La Liga takımlarından Sevilla'nın satın alma opsiyonunu kullanmayarak AC Milan'a gönderdiği Portekizli golcü için Beşiktaş ve Fenerbahçe'de resmen devreye girdi.

Beşiktaş ve Fenerbahçe onun için kapışıyor

İspanya La Liga takımlarından Sevilla'nın satın alma opsiyonunu kullanmayarak AC Milan'a gönderdiği Portekizli golcü Andre Silva için Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin resmen devreye girdikleri bildirildi.

Günün en iddialı haberlerinden birine imza atan Calciomercato, Silva için Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın devrede olduğunu ancak Silva'nın Türk takımlarının tekliflerine sıcak bakmadığını ve kariyerine AC Milan'da devam etmek istediğini duyurdu.

AC Milan'ın yeni patronu Andre Silva'yı takımda tutmak istiyor

AC Milan'ın 9 Temmuz'da başlayacak olan kamp çalışmalarına katılacak olan Andre Silva'nın İtalyan kulüp için hala paraya çevirebilecek bir futbolcu olduğunun altı çizildiği haberde, AC Milan'ın yeni patronu Giampaolo'nun Portekizli golcüyü takımda tutmak istediği ve Piatek ile birlikte çift santrfor olarak kullanmayı hedeflediği ifade edildi.

Beşiktaş ve Fenerbahçe Milan'ın talep edeceği bonservis bedelini karşılayamaz!
Giampaolo'nun planlarına rağmen AC Milan'ın 40 milyon euro ödediği Silva için menajer Mendes'in yönlendirmeleriyle yeni bir alan yaratılabileceği ifade edilirken; Türk takımları Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin AC Milan'ın talep edeceği bonservis bedelini karşılayabilecek durumda olmadığının altı çizildi.

Milan, Portekizli futbolcu için 30 milyon euroya dayanan bir bonservis bedeli istiyor

Transfer stratejisini bonservisi elinde olan ya da kiralık futbolcular üzerine kuran Fenerbahçe ile Beşiktaş için Andre Silva bir opsiyon olmaktan çok uzak! FFP anlaşmasını ihlal ettiği için UEFA organizasyonlarından men edilen AC Milan, bütçesini denk getirmek için bir dizi önlemler aldı ve bu önlemlerden en kritiği futbolcu satışı. Yıllık maaşı 6 milyon euro olan Silva'yı kiralama seçeneğini devre dışı bırakan AC Milan, Portekizli futbolcu için 30 milyon euroya dayanan bir bonservis bedeli talep ediyor ve bu durum hem Beşiktaş hem de Fenerbahçe açısından ulaşılabilecek bir seviyede değil.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER