Şubat 2019 Haberleri

Erzurumspor Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Galatasaray'da Nagatomo Erzurumspor kadrosunda yok Galatasaray, arka çapraz bağında ikinci derece esneme tespit edilen Yuto Nagatomo'nun, BB Erzurumspor maçı kadrosuna alınmadığını açıkladı.

Galatasaray'ı Erzurum'da bekleyen tehlike! Hava sıcaklığı...

Galatasaray'ı Erzurum'da bekleyen tehlike Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında oynanacak BB Erzurumspor-Galatasaray maçında hissedilecek hava sıcaklığı Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün verilerine göre -5 derece olacak.

Galatasaray ve Beşiktaş'ı çıldırtacak transfer iddiası!

Galatasaray ve Beşiktaş'ı çıldırtacak iddia! Sarı kırmızılılar, Serdar Aziz'in kadro dışı bıraktıktan sonra transfer süreci uzamış, ara transferin bölümünde tecrübeli futbolcu kadroya katılmıştı.

Fenerbahçeli Moses performansı ile ilgili açıklama yaptı

Fenerbahçeli Moses performansı ile ilgili açıklama yaptı Fenerbahçe'de sarı-lacivertli taraftarların büyük beklenti duyduğu isimlerden biri olan Victor Moses, tam anlamıyla hazır hale gelmesi için süre istedi.

Cindy Kimberly Lewis Hamilton'un aklını başından aldı

Ünlü sporcunun aklını başından aldı Instagram'da paylaştığı pozuyla Justin Bieber'ın ilgisini çeken İspanyol model Cindy Kimberley'in Formula 1 pilotu Lewis Hamilton ile aşk yaşadığı ileri sürüldü.

Fenerbahçe'nin eski yıldızı Lugano'dan büyük sürpriz!

Fenerbahçe'nin eski yıldızı Lugano'dan büyük sürpriz! Fenerbahçe'nin eski futbolcularından Diego Lugano, futbolu bıraktığı Sao Paulo kulübünde yönetici olarak göreve başlamıştı. 38 yaşındaki eski futbolcu ile ilgili ülkesi Uruguay'dan gündem yaratan bir iddia geldi.

Beşiktaş'ta Şenol Güneş alarmı! Erken ayrılabilir

Beşiktaş'ta Şenol Güneş alarmı! Erken ayrılabilir Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, "Şenol Güneş gitmek isterse sezon sonunu beklemeden yolları ayırabiliriz" dedi. Eğer erken bir ayrılık olursa takımı lig bitimine kadar Guti'nin çalıştırması bekleniyor.

TREND HABERLER
TREND HABERLER