Şubat 2019 Haberleri

İspanya Kral Kupası finalinde Barcelona'nın rakibi belli oldu

İspanya Kral Kupası finalinde Barcelona'nın rakibi belli oldu İspanya Kral Kupası yarı final ikinci maçında evinde Real Betis'i konuk eden Valencia, Barcelona'nın rakibi olarak adını finale yazdırdı.

Cedi Osman'ın 21 sayısı Cleveland Cavaliers'e galibiyeti getirdi

Cedi Osman'ın 21 sayısı Cleveland Cavaliers'e galibiyeti getirdi Amerikan Basketbol Ligi'nde (NBA) Cedi Osman'ın formasını giydiği Cleveland Cavaliers takımı, New York Knicks'i 125-118 mağlup etmeyi başardı.

Yeni Malatyaspor tarihinde ilk kez yarı final oynayacak

Yeni Malatyaspor tarihinde ilk kez yarı final oynayacak Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde penaltılar sonucu Göztepe’yi eleyerek adını yarı finale yazdıran Yeni Malatyaspor’da büyük sevinç hakim.

Fenerbahçe Çaykur Rizespor maçı hazırlıklarını sürdürdü

Fenerbahçe Çaykur Rizespor maçı hazırlıklarını sürdürdü Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig’de oynayacağı Çaykur Rizespor maçı için hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Josef De Souza'dan bomba transfer açıklaması

Josef De Souza'dan bomba transfer açıklaması Fenerbahçe'den 12 milyon euro karşılığında Al Ahli'ye transfer olan Josef de Souza, ülkesine geri döneceğini açıkladı.

Yıldırım Demirören ile 7 yıl böyle geçti

Yıldırım Demirören ile 7 yıl böyle geçti 26 Şubat 2012’de Başkanı olduğu TFF’den dün resmen ayrılan Yıldırım Demirören, tesisleşmeden, rekor yayın ihalelerine, VAR sisteminden, Bankalar Birliği anlaşmasına kadar görülmemiş projelere imza attı.

İşte Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü bomba isimle el sıkışılacak

Bomba iddia! Şenol Güneş'in yerine bakın kim geliyor Şenol Güneş'in Milli Takım ile anlaşmasının ardından Teknik Direktör arayışına geçen Beşiktaş yönetimi, yeni isimle büyük ölçüde anlaşacak.

TREND HABERLER
TREND HABERLER