Şubat 2019 Haberleri

Arsenal Cengiz Ünder için kesenin ağzını açtı

Arsenal Cengiz Ünder için kesenin ağzını açtı İngiltere Premier Lig'de uzun süredir başarıya hasret olan Arsenal bu yaz transfer döneminde yapacağı hamlelere hazırlanıyor. Roma'da forma giyen temsilcimiz Cengiz Ünder'in peşine düşen Arsenal, kesenin ağzını açtı.

Yassine Benzia'ya bir darbe daha

Yassine Benzia'ya bir darbe daha Fenerbahçe'de Süper Lig kadrosuna dahil edilmeyen, sarı lacivertlilerin UEFA Avrupa Ligi'nden elenmesiyle bir nevi sezonu kapatan Yassine Benzia'ya bir kötü haber de kulübü Lille'den geldi.

Ersun Yanal o futbolcunun satışına karşı çıktı

Ersun Yanal o futbolcunun satışına karşı çıktı Brugge'ün teklifinin 4.5 milyon Euro civarında olması durumunda ibre Brugge lehine değişebilir.F.Bahçe’de ilginç gelişmeler yaşanıyor. Brugge, Kanarya’yla 1 yıl daha sözleşmesi olan Dirar için girişimde bulundu.

Fulham'da Ranieri dönemi sona erdi

Fulham'da Ranieri dönemi sona erdi Fulham, Kasım ayında Slavisa Jokanovic'in yerine gelen teknik direktör Ranieri'nin görevine son verdi.

PFDK'den Kasımpaşalı Popov'a 2 maç ceza

PFDK'den Kasımpaşalı Popov'a 2 maç ceza PFDK, Kasımpaşalı futbolcu Strahil Popov'a 2 maç men cezası verirken, Trabzonspor, Fenerbahçe, Beşiktaş, Bursaspor, MKE Ankaragücü ve Akhisarspor'u da para cezasına çarptırdı.

Olimpik yüzücü Ingrid Oliveira, cinsel ilişki iddiası hakkında ilk defa konuştu

Cinsel ilişki iddiası hakkında ilk defa konuştu Brezilyalı olimpik yüzücü Ingrid Oliveira, olimpiyat köyündeki cinsel ilişki iddiaları hakkında yıllar sonra konuştu.

UEFA'dan Quaresma'ya 3 maç ceza

UEFA'dan Quaresma'ya 3 maç ceza UEFA, Beşiktaş'ın Portekizli futbolcusu Ricardo Quaresma'ya 3 maç men cezası verdi.

TREND HABERLER
TREND HABERLER