Şubat 2019 Haberleri

Galatasaray'da Donk 2 maç sonra köşeye dönecek

Galatasaray'da Donk 2 maç sonra köşeye dönecek Fatih Terim’den ligde 2 maçlık daha forma kapabilirse Ryan Donk, 1 milyon 895 bin euro ücreti garantileyecek. Ayrıca puan başı 5 bin euro alacak.

Futbolda haftanın programı belli oldu

Futbolda haftanın programı belli oldu Futbolda Spor Toto Süper Lig, Spor Toto 1. Lig, TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig'e 24. hafta karşılaşmalarıyla devam edilecek.

Talisca kulüp satın aldı annesini başkan yaptı

Talisca kulüp satın aldı annesini başkan yaptı Beşiktaş'tan Çin ekibi Guangzhou Evergrande'ye transfer olan Anderson Talisca, Brezilya'da kulüp satın aldı ve annesini başkan yaptı.

Şenol Güneş bilmecesi! 22 Mart'ta sahada olacak mı?

Şenol Güneş bilmecesi! 22 Mart'ta sahada olacak mı? Milli Takım’da görevine resmi olarak 1 Haziran’da başlayacak olan Şenol Güneş için en büyük belirsizlik 3 hafta sonra oynanacak olan EURO 2020 Elemeleri oldu.

Süper Lig'i sallıyordu! Başına gelmeyen kalmadı

Süper Lig'i sallıyordu! Başına gelmeyen kalmadı Atalanta, Ali Adnan'ın sözleşmesini feshetti, futbolcu Irak Milli Takımı'ndan da altı ay uzaklaştırma cezası aldı. Önce kulübünü kaybeden, ardından milli takımdan kesik yiyen oyuncunun hayatı kısa süre içinde allak bullak oldu.

Ali Koç dolandırıldı sosyal medya yıkıldı!

Ali Koç dolandırıldı sosyal medya yıkıldı! Ligde kötü günler geçiren Fenerbahçe, büyük şok yaşadı. Fenerbahçe’nin Başkanı Ali Koç, telefon dolandırıcısına 10 bin lirasını kaptırdı.

Beşiktaş eski yıldızıyla yeniden anlaştı

Beşiktaş eski yıldızıyla yeniden anlaştı Beşiktaş'ta kapalı kapılar ardında ilginç gelişmelerin yaşandığı öğrenildi.

TREND HABERLER
TREND HABERLER