Şubat 2019 Haberleri

Sala'nın WhatsApp yazışmaları ortaya çıktı!

Herkes para derdinde! WhatsApp mesajları ortaya çıktı! Manş Denizi'nde uçağının düşmesi sonucu hayatını kaybeden Emiliano Sala'nın ölümüyle ilgili WhatsApp konuşmaları yayınlandı.

Kulüpler Birliği'nden Galatasaray Açıklaması

Kulüpler Birliği'nden Galatasaray Açıklaması Kulüpler Birliği Başkanı Fikret Orman, Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz ile bir araya geldi. Kulüpler Birliği'nin açıklamasının Galatasaray Kulübü'nü hedef almadığı ve bu süreçte iletişim aksaklığı yaşandığı ifade edildi.

Aziz Yıldırım için bomba iddia! TFF başkanı olacak

Aziz Yıldırım için bomba iddia! TFF başkanı olacak TRT Spor yorumcusu Fatih Doğan, Yıldırım Demirören'in görevini bırakması sonrası, "TFF başkanlığı için Aziz Yıldırım'ın ismi geçiyor." dedi.

Trabzonspor PFDK'ya sevk edildi

Trabzonspor PFDK'ya sevk edildi Ziraat Türkiye Kupası'nda Ümraniyespor'a 2-1 yenilerek kupaya veda eden Trabzonspor 'çirkin ve kötü tezahüratı' sebebiyle PFDK'ya sevk edildi.

Holosko Slovan Bratislava'ya transfer oldu

Holosko Slovan Bratislava'ya transfer oldu Beşiktaş ve Manisaspor’un eski yıldızı Filip Holosko, 13 yıl sonra Çekya Ligi’ne döndü. 35 yaşındaki Slovak oyuncu, Slovan Bratislava takımıyla 6 aylık sözleşme imzaladı.

Spor Toto Süper Lig 25 ve 26. hafta programı açıklandı

Spor Toto Süper Lig 25 ve 26. hafta programı açıklandı 2018-2019 Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu 25 ve 26. hafta müsabaka programları açıklandı.

Ersun Yanal kendi takımını kuracak

Ersun Yanal kendi takımını kuracak F.Bahçe’de Ersun Yanal kafasındaki takımı oturtmaya başladı. Tecrübeli hoca, Sportif Direktör Comolli’nin getirdiği isimlerdençok mevcut ve kendisinin onay verdiği futbolcuları kullandı.

TREND HABERLER
TREND HABERLER