Şubat 2019 Haberleri

Yılın transfer bombası! Ezeli rakip Babel'i bitiriyor

Yılın transfer bombası! Ezeli rakip Babel'i bitiriyor Beşiktaş'tan ayrılan Ryan Babel, İngiltere Premier Lig ekibi Fulham'da parlak günler geçiremiyor. Hollandalı futbolcunun Süper Lig'e geri dönmesi için ezeli rakibiyle anlaşma sağladığı öğrenildi.

Transfer kuralında değişiklik sinyali

Transfer kuralında değişiklik sinyali FIFA Başkanı Infantino, transfer yönetmeliğinde değişiklik yapmayı tasarladıklarını açıkladı.

Olcay Şahan için kritik gün! Kaderi belli oluyor

Olcay Şahan için kritik gün! Kaderi belli oluyor Bordo-mavili yönetim, kadro dışı olan futbolcuya, “Seni affedelim ancak yıllık ücretini indir” teklifi yaptı. Olcay’ın kararını bugün vereceği ifade edildi

Galatasaray transferi bitirdi! Brezilyalı yıldız geliyor

G.Saray transferi bitirdi! Brezilyalı yıldız geliyor Şampiyonluk yarışında Medipol Başakşehir'in ardından ikinci sırada yer alan Galatasaray, gelecek sezonun transfer çalışmalarını da sürdürüyor.

Antalyaspor Ankaragücü maçının sonucu ve özeti

Gol düellosunda kazanan Ankaragücü Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında Ankaragücü, deplasmanda Antalyaspor'u 4-2 mağlup ederek üst üste 2. galibiyetini aldı, yenilmezlik serisini de 4 maça çıkarttı.

Adana'daki maçta kardeş payı

Adana'daki maçta kardeş payı Spor Toto 1'inci Lig'in 24. haftasında Adanaspor, sahasında Giresunspor ile 1-1 berabere kaldı.

Fikret Orman müjdeyi verdi! Seneye Beşiktaş'ta

Fikret Orman müjdeyi verdi! Seneye Beşiktaş'ta Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Torino'dan kiralanan Adem Ljajic'in bonservisinin alınacağını açıkladı. Orman, "Kontratında bazı maddeler var ve o maddeler tutarsa alınacak." dedi.

TREND HABERLER
TREND HABERLER