Şubat 2019 Haberleri

Dev derbinin kazananı Fenerbahçe

Dev derbinin kazananı Fenerbahçe Voleybol Efeler Ligi'nin 21'inci haftasında oynanan derbi mücadelede Fenerbahçe, Galatasaray'ı 3-2 yendi.

Beşiktaş Kayserispor maçı fotoğrafları

Beşiktaş Kayserispor maçı fotoğrafları Son olarak derbi maçta Fenerbahçe ile 3-3 berabere kalan Beşiktaş, Kayserispor ile deplasmanda karşılaştı

Kadınlar Türkiye Kupası'nda şampiyon Fenerbahçe

Kadınlar Türkiye Kupası'nda şampiyon Fenerbahçe Basketbolda Kadınlar Türkiye Kupası'nı finalde BOTAŞ'ı 60-53 yenen Fenerbahçe kazandı.

Şenol Güneş ilk kez konuştu! Milli Takım açıklaması

Şenol Güneş ilk kez konuştu! Milli Takım açıklaması Spor Toto Süper Lig'in 24.haftasında Kayserispor'a konuk olan Beşiktaş'ta teknik direktör maç öncesi yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

David Beckham'ın zor anları! Bakmamak için kıvrandı durdu

David Beckham'ın zor anları! Bakmamak için kıvrandı durdu Dünyaca ünlü eski İngiliz futbolcu David Beckham, önceki gün Lakers - Pelicans takımları arasında oynanan basketbol karşılaşmasında, amigo kızlardan gözünü alamadı.

Çarşı'yı ziyaret eden Binali Yıldırım için bomba slogan

Binali Yıldırım'ın Çarşı ziyaretinde bomba slogan AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, Beşiktaş'ta vatandaşlarla bir araya geldi. Yıldırım, Beşiktaş Çarşı Grubu'na seslendi.

Caner Erkin ile Asena Atalay'ın oğlu Çınar için velayet davası sonuçlandı

Erkin - Atalay çiftinin velayet davası sonuçlandı Beşiktaş forması giyen yıldız futbolcu Caner Erkin ile Asena Atalay'ın oğulları Çınar için açılan velayet davasında sonuç belli oldu.

TREND HABERLER
TREND HABERLER