Kasım 2019 Haberleri

Beşiktaş uzatmalarda kazandı

Beşiktaş uzatmalarda kazandı UEFA Avrupa Ligi K Grubu 5. haftasında Beşiktaş konuk ettiği Slovan Bratislava'yı 2-1 yendi.

Medipol Başakşehir için tek ihtimal Almanya!

Başakşehir için tek ihtimal Almanya! UEFA Avrupa Ligi'nde Roma'ya 3-0 yenilen temsilcimiz Medipol Başakşehir, gruptan çıkmak için son maçta deplasmanda Borussia Mönchengladbach'ı yenmek zorunda. Milli futbolcu Cengiz Ünder, eski takımı Başakşehir'e karşı ilk kez mücadele etti.

Trabzonspor kendi sahasında mağlup oldu

Trabzonspor kendi sahasında mağlup oldu Temsilcimiz Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi C Grubu 5. maçında sahasında Getafe ile karşı karşıya geldi. Gençlerden oluşan bir kadro ile sahaya çıkan bordo-mavililer, rakibine 1-0 yenildi ve grubunda galibiyetle yine tanışamadı.

Damien Comolli Rami iddialarını yanıtladı

Damien Comolli Rami iddialarını yanıtladı Fenerbahçe Sportif Direktörü Comolli, ''Adil Rami'nin sözleşmesinin feshedileceği yönünde haberler okudum, bunlar gerçek dışı. Takıma girmek için çok uğraşıyor, Serdar Aziz ve Zanka ile rekabet halinde.'' dedi.

Tahkim Kurulu'ndan Isla'nın itirazına red!

Tahkim Kurulu'ndan Isla'nın itirazına red! Tahkim Kurulu'ndan Fenerbahçe Kulübü'ne kötü haber geldi. Tahkim Kurulu'nun bugün yaptığı toplantı sonrası Fenerbahçe'nin itirazları reddedildi.

Trabzonspor’dan sakat futbolcular hakkında açıklama

Trabzonspor’dan sakat futbolcular hakkında açıklama Trabzonspor Kulübü resmi internet sitesinden sakatlıkları bulunan oyuncular Ahmet Canbaz, Abdulkadir Ömür, Filip Novak, Daniel Sturridge, Caleb...

Ersun Yanal'ın çözümü hazır

Ersun Yanal'ın çözümü hazır Fenerbahçe'de teknik direktör Ersun Yanal ve ekibi, gol yollarında yaşanan sıkıntıya teşhisi koyup çözümü hazırladı. Hücum hattından Vedat Muriç'e daha fazla destek isteyen Yanal, antrenmanlarda futbolcularına bitiricilik üzerine çalışmalar yaptırıyor.

TREND HABERLER
TREND HABERLER