FENERBAHÇE

Damien Comolli Rami iddialarını yanıtladı

Fenerbahçe Sportif Direktörü Comolli, ''Adil Rami'nin sözleşmesinin feshedileceği yönünde haberler okudum, bunlar gerçek dışı. Takıma girmek için çok uğraşıyor, Serdar Aziz ve Zanka ile rekabet halinde.'' dedi.

Damien Comolli Rami iddialarını yanıtladı

Fenerbahçe'nin Fransız sportif direktörü Damien Comolli kulüp televizyonuna açıklamalarda bulundu. Comolli transfer süreciyle ilgili ''Transfer çalışmalarını Eylül ayından beri yönetiyoruz. Mali sınırlamalarımız var. Çok yaratıcı olmalıyız." ifadelerini kullandı.

Max Kruse ve Vedat Muriç'in sakatlığı ile ilgili de konuşan Comolli ''Max Kruse takımla birlikte idman yapmaya geri döndü. Nasıl daha çabuk sahalara dönebileceğini düşündü. Zor bir sakatlıktı. Onun idmana dönmesi zaman aldı ve şu anda durum pozitif. Samandıra'da sakatlandı. Onunla yakından ilgilendik. Sahalara çabuk dönmesi için çok uğraştık ve bizim için önemli olan tekrar sakatlanmamasıydı.'' dedi.

Comolli, Vedat Muriç'in Göztepe maçında oynayıp oynayamacağı ile ilgili ise ''Vedat Muriç, Kasımpaşa maçında sakatlandı. Milli arada da takip ettik. Sürekli iletişim halindeydik. Oynamaycağı kesinleşince buraya döndü ve tedavisine başladık. Umarım cumartesi günü takımla birlikte olur. Eğer Vedat için önümüzdeki 48 saat sorunsuz geçerse düşündüğümüzden erken dönmüş olacak.'' ifadelerini kullandı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER