Kasım 2019 Haberleri

Onyekuru Galatasaray'da! Anlaşma tamam!

Onyekuru Galatasaray'da! Anlaşma tamam! Galatasaray, teknik direktör Fatih Terim’in de sezon başında kadroda görmeyi çok istediği Henry Onyekuru’yu yarım sezon kiralamak için Monaco ile el sıkıştı.

Mbaye Diagne Galatasaray'a geri dönüyor

Mbaye Diagne Galatasaray'a geri dönüyor Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray cephesindeki en çarpıcı sürpriz, Mbaye Diagne cephesinde yaşanıyor.

Abdurrahim Albayrak'tan Falcao açıklaması

Abdurrahim Albayrak'tan Falcao açıklaması .İspanyol basınına konuşan Galatasaray 2. Başkanı Albayrak, “Falcao tam olarak iyileşmek için 1 aya ihtiyacı olduğunu söyledi” dedi. Böylece Kolombiyalı’nın ilk yarıyı kapatması da kesinleşti.

Andre Santos'tan Aziz Yıldırım itirafı! 'Bizi seks görüntüleriyle tehdit etti'

'Aziz Yıldırım bizi seks görüntüleriyle tehdit etti' Fenerbahçe'nin eski oyuncularından Andre Santos, İstanbul’da oynadıkları dönemde seks partisi yaptıkları iddialarını yanıtladı ve Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile aralarında geçen görüşmeye de değindi.

Galatasaray'a Mehmet Ekici'den kötü haber! Fenerbahçe yönetimi...

Galatasaray'a Mehmet Ekici'den kötü haber! Fenerbahçe'de kadroda düşünülmeyen Mehmet Ekici ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı.

Abdullah Avcı'dan Oğuzhan'a destek

Abdullah Avcı'dan Oğuzhan'a destek Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı, takımının UEFA Avrupa Ligi'nde Slovan Bratislava'yı 2-1 yendiği karşılaşmada son bölümleri iyi oynayarak kazandıklarını söyledi.

UEFA Avrupa Ligi'nde toplu sonuçlar

UEFA Avrupa Ligi'nde toplu sonuçlar UEFA Avrupa Ligi gruplarının 5. hafta heyecanı yaşandı. 9 takım üst turu garantiledi. Temsilcilerimizden Beşiktaş, Bratislava'yı 2-1 mağlup ederken Trabzonspor, Getafe'ye 1-0, Medipol Başakşehir ise Roma'ya 3-0 yenildi. İşte sonuçlar...

TREND HABERLER
TREND HABERLER