Kasım 2019 Haberleri

G.Saray'da ayrılık! Yıldız isim gözden çıkarıldı

G.Saray'da ayrılık! Yıldız isim gözden çıkarıldı Devre arasında Nagatomo ile yollarını ayırmaya hazırlanan Galatasaray, oyuncunun menajerine "kulüp bul" mesajı verdi.

Juventus Merih Demiral kararını verdi

Juventus Merih Demiral kararını verdi Sezon başından bu yana fazla forma şansı bulamayan iki stoper Merih Demiral ve Rugani ile ilgili karar verildi. Serie A devi Merih Demiral'ı ne pahasına olursa olsun takımda tutmaya karar verirken Daniele Rugani'nin ayrılmasına izin verilecek.

Galatasaray’da flaş Ryan Babel gelişmesi

Galatasaray’da flaş Ryan Babel gelişmesi Galatasaray’da son dakika Ryan Babel gelişmesi... Henry Onyekuru transferini bitirmek üzere olan Galatasaray, teklif gelmesi halinde Ryan Babel'in ayrılığına izin verecek.

Aleksandar Kolarov'dan Fenebahçe yanıtı

Aleksandar Kolarov'dan Fenebahçe yanıtı Fenerbahçe'nin transfer gündeminde yer alan Roma'nın deneyimli oyuncusu Aleksandar Kolarov, Fenerbahçe ile alakalı sorulan soruya "Yorum yok" yanıtını verdi.

Arda Turan transferi için flaş açıklama

Arda Turan transferi için flaş açıklama İspanyol basınından, Arda Turan-Galatasaray flörtüyle ilgili flaş bir açıklama geldi. Barcelona'ya yakınlığı ile bilinen El Mundo Deportivo'dan Gabriel Sans, "Barcelona'nın Galatasaray'dan ücret talep edeceğini düşünmüyorum" yorumunda bulundu.

FETÖ'cü Hakan Şükür'ün yeni görüntüleri ortaya çıktı

FETÖ'cü Hakan Şükür'ün yeni görüntüleri ortaya çıktı FETÖ/PDY soruşturması kapsamında firari eski futbolcu Hakan Şükür, ABD'de Apple mağazasında alışveriş yaparken görüntülendi.

Mbaye Diagne krizi devam ediyor

Mbaye Diagne krizi devam ediyor Son olarak Şampiyonlar Ligi'ndeki Galatasaray maçında kadroya alınmayan Mbaye Diagne, Mouscron kafilesinde de kendisine yer bulamadı.

TREND HABERLER
TREND HABERLER