Kasım 2019 Haberleri

UEFA'dan skaldal Halis Özkahya kararı

UEFA'dan skaldal Halis Özkahya kararı UEFA, Kıbrıs Rum Kesimi Federasyonu’nun itirazı sonrası Avrupa Ligi’nde Dudelange-APOEL arasında oynanacak olan karşılaşmanın hakemi Halis Özkahya’yı görevden alarak, yerine İtalyan Gianluca Rocchi’yi atadı.

Galatasaray Avrupa Ligi'ne nasıl gider?

Galatasaray Avrupa Ligi'ne nasıl gider? UEFA Şampiyonlar Ligi'nde evinde Club Brugge ile berabere kalan Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi'ne gitme şansı son hafta oynanacak karşılaşmalardan sonra belli olacak.

Çılgına döndü! Hasan Şaş'ı zor sakinleştirdiler

Çılgına döndü! Hasan Şaş'ı zor sakinleştirdiler Galatasaray Yardımcı Antrenörü Hasan Şaş, maçın son anlarında gelen gol sonrasında Club Brugge yedek kulübesine doğru hareketlendi. Oldukça sinirli olduğu gözlenen Şaş'ı kulüp çalışanları sakinleştirdi.

Trabzonspor'dan Nazım Sangare atağı

Trabzonspor'dan Nazım Sangare atağı Ocak ayı yaklaştıkça Fırtına’da transfer çalışmaları hız kazandı... Orta sahaya ve sağ kanata mutlaka takviye gerçekleştirmek isteyen Bordo-Mavililer’de, bir sürpriz de sağ bekte yaşanabilir. Karadeniz ekibinin gündeminde Nazım Sangare var.

Fenerbahçe'de Mehmet Ekici sürprizi

Fenerbahçe'de Mehmet Ekici sürprizi Mehmet Ekici, sezon başında TFF'ye verilen 28 kişilik listede yer almamıştı. Ancak onun yerine takımda tutulan isimlerin bekleneni verememesi, yıldız futbolcuya dönüş yolunu açtı.

Galatasaray uzatmada yıkıldı

Galatasaray uzatmada yıkıldı Temsilcimiz Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 5. hafta maçında Belçika'nın Club Brugge takımı ile 1-1 berabere kaldı.

Ricardo Quaresma'dan kaptanlık açıklaması

Quaresma'dan kaptanlık açıklaması Kasımpaşa'nın Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma, kendisine kaptanlığı verilmesiyle ilgili "Böyle bir kulübün kaptanlığını yapmak ve bana böyle bir sorumluluğun verilmesi benim için çok büyük gurur. Çok mutluyum bunun için" ifadelerini kullandı.

TREND HABERLER
TREND HABERLER