Kasım 2019 Haberleri

İşte Fatih Terim'in biletini kestiği isimler

İşte Fatih Terim'in biletini kestiği isimler Başakşehir maçından sonra takım içerisinde bazı futbolcularına göndermede bulunan Fatih Terim'in Belhanda, Feghouli, Mariano ve Nagatomo'yu kastettiği öğrenildi.

Süper Lig'de Anadolu takımları zirveyi sevdi

Süper Lig'de Anadolu takımları zirveyi sevdi Süper Lig'de 12 hafta geride kalırken zirveye Anadolu takımları damga vurdu.

Galatasaray gruptan nasıl çıkar?

Galatasaray gruptan nasıl çıkar? Galatasaray Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda bu akşam gruptaki 5. maçına çıkacak. Sarı-Kırmızılı takım UEFA Avrupa Ligi'nde yoluna devam etmek için kazanmak zorunda. Peki, Galatasaray gruptan nasıl çıkar? Galatasaray puan durumu

Aykut Kocaman'dan korkunç tablo

Aykut Kocaman'dan korkunç tablo Geçen sezon Rıza Çalımbay ile yolların ayrılmasının ardından Konyaspor’da üçüncü kez göreve başlayan teknik direktör Aykut Kocaman, takımda bir yılı geride bıraktı. Teknik direktör Aykut Kocaman kariyerinin en zor dönemlerinden birini yaşıyor. İşte ürküten tablo...

Galatasaray Shaqiri ile görüşmelere başladı

Galatasaray Shaqiri ile görüşmelere başladı Galatasaray'da yeni yıl planları erkenden yapılmaya başlandı. Sarı kırmızılılar için flaş bir iddia ortaya atıldı.

Attığı basketle

Attığı basketle "Yok artık" dedirtti Sosyal medya elindeki balonla basket atan bu yeteneği konuşuyor!

LeBron James'dan hayranına büyük jest

LeBron James'dan hayranına büyük jest LeBron James'dan hayranına büyük jest! NBA yıldızı LeBron James, bir hayranına ayakkabısını vermesiyle büyük alkış aldı.

TREND HABERLER
TREND HABERLER