Kasım 2019 Haberleri

Galatasaray'dan Muslera'ya jübile!

Galatasaray'dan Muslera'ya jübile! Galatasaray Yönetimi, sezon sonunda tecrübeli kaleciyle masaya oturarak yeni mukavele önerecek. 33 yaşındaki file bekçisine 3+1 yıllık sözleşme teklif edilecek.

Paulo Dybala Merih Demiral'a neden asker selamı verdi?

Paulo Dybala'dan 'asker selamı' açıklaması! Dün akşam Juventus ile Atletico Madrid arasında oynanan maçta Dybala ve Merih arasında ilginç bir an yaşandı. Maçın 45. dakikasında gol atan Paulo Dybala, gol sevincini Merih Demiral'la kutladı. Merih'e karşı selam duran Arjantinli, daha sonra milli oyuncuya sarıldı.

Comolli’den şoke eden Ersun Yanal raporu!

Comolli’den şoke eden Ersun Yanal raporu! Fenerbahçe'de Damien Comolli’nin Ali Koç’a verdiği raporda, “Ersun Yanal bazı oyuncuları hiç düşünmüyor. Kadro tercihleri şaşırtıcı. Takım kapasitesinin altında oynuyor” yorumunu yaptığı iddia edildi.

Fenerbahçe'ye Rumen golcü

Fenerbahçe'ye Rumen golcü Fenerbahçe, Reading’de oynayan Puscas için devreye girdi. Kulüp menajeri Mark Bowen’ın karşı çıkmasına rağmen yönetim 10 milyon euroya transfere yeşil ışık yaktı.

Yeni Malatyaspor’da Sergen Yalçın’dan Gençlerbirliği uyarısı

Sergen Yalçın’dan Gençlerbirliği uyarısı Süper Lig’de topladığı 19 puanla 6. sıraya yerleşen Yeni Malatyaspor, ligin 13. haftasında deplasmanda oynayacağı Gençlerbirliği maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

İsmail Kartal: Konyaspor maçına kilitlendik

İsmail Kartal: Konyaspor maçına kilitlendik SÜPER Lig'in 13'üncü haftasında İttifak Holding Konyaspor'u konuk edecek olan Çaykur Rizespor, hazırlıklarını sürdürüyor. Antrenman öncesi konuşan teknik direktör İsmail Kartal, "Konya maçına kilitlendik. Bu maça en iyi şekilde hazırlanıp buradan 3 puan almayı hedefliyoruz" dedi.

Beşiktaş'ta 5 futbolcunun bileti kesildi

Beşiktaş'ta 5 futbolcunun bileti kesildi Beşiktaş Yönetimi devre arasında verimsiz oyuncularla yolları ayırmanın hesaplarını yapıyor. Kadronun ekonomik yükünü azaltmak isteyen siyah-beyazlılar; Oğuzhan, Lens, Orkan, Muhayer ve Enzo Roco gibi isimleri kiralık veya bonservisle göndermeyi planlıyor.

TREND HABERLER
TREND HABERLER